REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėnulis danguje sklandžiai pilnėja ir visai pilnas pasidarys penktadienį pavakare. Tai gražus sutapimas – svarbesnius mums darbus bus galima „stumti“ pirmyn iki pat darbo savaitės pabaigos. Kitos žinios: Marsas tik ką įžengė į Vėžio ženklą.

Mėnulis danguje sklandžiai pilnėja ir visai pilnas pasidarys penktadienį pavakare. Tai gražus sutapimas – svarbesnius mums darbus bus galima „stumti“ pirmyn iki pat darbo savaitės pabaigos. Kitos žinios: Marsas tik ką įžengė į Vėžio ženklą.

REKLAMA

Dėl to jis nepasidarė taikesnis, bet tikrai tapo atsargesnis ir apdairesnis.

Matyt, ir mes taip pat. Antradienį ryte Venera iš Avino pereis į jaučio ženklą, o mažiau nei po paros, bet jau nakties į trečiadienį pradžioje Merkurijus įžengs į Dvynius. Abi planetos atsidurs savo astrologiniuose namuose ir dėl to jausis puikiai (ne veltui sakoma „jaučiasi kaip namie“), dėl to padės mums bendrauti ir sparčiai tvarkyti dalykinius reikalus (Merkurijus) bei pasidžiaugti jausmais ir pasimėgauti visokiais malonumais (Venera).

Be to, savaitės pabaigą papuoš graži Veneros (merginos, moterys) ir Marso (vaikinai, vyrai) draugystė.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Rūpės daug dalykų iš karto. Būsite smalsūs, daug ir mielai bendrausite, judėsite. Lydės sėkmė siekiant finansinės naudos. Galbūt ji ir nebus įspūdingo dydžio, bet tikrai džiugins. Taip pat dabar geras metas pradėti svarbius darbus namie.

REKLAMA

Jautis.

Būste atsipalaidavę, jausmingi, linkę mėgautis visais gyvenimo džiaugsmais bei malonumais. Lydės ir meninis įkvėpimas – bus lengva ir sau, ir esantiems šalia sukurti ką mielo, gražaus. Taip pat dabar lydės sėkmė ir siekiant finansinės naudos.

Dvyniai.

Būsite linksmi, judrūs, daug ir mielai bendrausite ir tikrai neieškosite žodžio kišenėje. Bus lengva tvarkyti dalykinius reikalus, o jų gali būti išties nemažai. Be to, rūpės ir piniginiai reikalai, į kuriuos žiūrėsite kaip piratas į galimą grobį. Šiaip ar taip, pastangos šioje srityje apsimokės.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Prasideda metas, kai viduje įsitempia nematoma spyruoklė ir skatina veikti, siekti, dirbti, stengtis ir kovoti. Spyruoklę atpalaiduoti įmanoma tik vienu būdu: imantis veiklos, dėl to dabar svarbiausia – turėti savęs vertą tikslą ar tikslų. Tarp darbų ir kovų pailsėti padės artimi draugai.

Liūtas.

Veiklos ne per daugiausia - darbe ramu, nebent sėsite su kolegomis aptarti ateities planų, be to, čia gali būti ir kažkokių smagių, malonių aplinkybių, o namie irgi viskas savo vietose. Gali būti, jog nudžiugins draugai – pasiūlys įdomios veiklos.

Mergelė.

Yra dvi galimybės. Pirmoji – raitotis rankoves ir kibti į darbus darbe, profesijos srityje. Atrodo, jų bus išties nemažai, kita vertus, su jais susitvarkyti nebus labai sunku. Antroji galimybė – vykti į kelionę. Pailsėti, pasilepinti, patirti malonių įspūdžių tikrai pavyktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Netikėtai, nejučia darbe gali rastis daug darbų, kurių imtis nori nenori reikės būtent dabar. Gerai, kad dabar jėgos atitiks ambicijas, dėl to nuveikti pavyks iš tiesų daug. Taip pat dabar – palankus metas kelionei, labiau dalykinei nei poilsinei, arba plėtoti dalykinius ryšius su užsieniu.

Skorpionas.

Atrodo, laukia rami savaitė – darbai nevargins, tvarka namie džiugins, todėl liks laiko apsidairyti aplink, o apsidairius nutarti, kad metas labai palankus palaikyti, puoselėti ar stiprinti ryšius su kai kuriais žmonėmis. Taip pat prasideda palankus metas pasiieškoti nuotykių kelionėje.

Šaulys.

Bene svarbiausi dabar bus santykiai ir ryšiai su kai kuriais asmenimis. Palankus metas kalbėtis, palankus metas derėtis, palankus metas ieškoti bendro sutarimo. Taip pat dabar – geras metas rūpintis sveikata, palepinti save. Ir dažniau pailsėti.

REKLAMA

Ožiaragis.

Gali būti, kad atsiras daug nedidelių darbų, visokių smulkmenų, įsipareigojimų, kuriuos vykdyti reikia kažkodėl būtent dabar. Kita vertus, ir smagių, malonių dalykų dabar nestigs, būsite kūrybiški, dažnai džiuginsite save ir esančius šalia.

Vandenis.

Labai smagi savaitė – būsite linksmi, kūrybiški, veiklūs, dažnai džiuginsite esančius šalia. Taip pat šią savaitę prasideda palankus metas siekti, kad namie būtų dar gražiau, dar jaukiau, o namiškiai – dar laimingesni. Darbe smarkiau padirbėti reikės nebent savaitės pradžioje.

Žuvys.

Turbūt daugiausia dėmesio, laiko ir jėgų paprašys namai, šeimos reikalai. Šiaip ar taip, metas čia imtis veiklos yra tikrai geras. Piniginiai reikalai svarbą praras, užtai dažniau norėsis pabendrauti su draugais. Vis labiau trauks, vilios sportinio tipo pramogos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų