REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius tiek su artimu žmogumi, tiek su kolega ar darbdaviu. Vakaras palankus viešnagei, susitikti su žmonėmis iš toli.

Avinas Įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius tiek su artimu žmogumi, tiek su kolega ar darbdaviu. Vakaras palankus viešnagei, susitikti su žmonėmis iš toli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Palankus metas iki pavakarės. Imkitės to, kas kažkada nepavyko, ką anksčiau atidėjote, pamiršote. Palanku užmegzti naujas pažinis, susitikti su žmonėmis iš toli, vykti į viešnages. Verta priimti naujus darbo pasiūlymus.

REKLAMA

Dvyniai Esate gana kategoriški, bet tai gerai, nes reikia atsikratyti iliuzijų ir pasirinkti ką nors viena. Gera diena svarbiam pokalbiui su vadovybe. Jei reikia, sutikite su kompromisu.

Vėžys Iki pavakarės palankus metas skubiems piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Susitikite su žmonėmis, su kuriais jus sieja bendras verslas, investicijos, aptarkite aktualius klausimus: dabar kils naujų gerų sumanymų.

Liūtas Iki pavakarės ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Vėliau sugrįš jėgos ir būsite pasirengę kalnus nuversti. Vakarą skirkite savo porai, surenkite romantišką vakarienę.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti ilgai ieškotą išeitį. Svarbu planuoti šios ir artimiausių dienų veiklą, kad įtvirtintumėte jau turimus laimėjimus. Nesiveržkite į priekį tol, kol nebūsite tikri, kad nėra neišspręstų problemų, – vėliau tai gali netikėtai viską sugadinti.

Svarstyklės Savęs vertinimo problema tampa itin aktuali. Gali būti, kad jūsų ims nebetenkinti nuveikti darbai, socialinė padėtis. Labiau tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, nemaištaukite, bet ir nesėdėkite rankų sudėję.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Verta imtis užvilkintų ar atidėtų reikalų. Ieškokite dingusių dokumentų ar daiktų. Iki pavakarės susitikite su reikalingais žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko. Vakare tiks aplankyti senus draugus, giminaičius: jie laukia jūsų dėmesio, užuojautos.

Šaulys Aplinkybės spaus iš visų pusių darbe ir namie, gali net pasirodyti, kad patekote į aklavietę. Neliūdėkite, nepanikuokite, tiesiog reikalai kiek strigs. Tiesa, kai pakeisite mąstymo ir elgesio principus, reikalai vėl ims klostytis taip, kaip reikia. Svarbu labiau derintis prie partnerių, įsiklausyti į oponentų nuomonę.

REKLAMA

Ožiaragis Dvilypis laikas: sėkmė eis greta su pralaimėjimu: vienur laimėsite, kitur kai ko neteksite, tad skubėti nepatartina, nes galite pasirinkti ne tai, ko jums reikia. Tai romantiškas metas, netikėtas naujas jausmas, o gal susitikimas su senu gerbėju.

Vandenis Verta imtis sunkių darbų, rizikuoti, nebijoti atsakomybės. Vakare bus meilės metas, taikykitės su tais, kuriuos mylite, pasistenkite jiems skirti kuo daugiau dėmesio ir šilumos.

Žuvys Neplanuokite sunkių ir atsakingų darbų, bet suskubkite pasišnekėti su tais, kurie jus remia, palaiko ir žada ateityje jums padėti. Vakarop gresia netikėtas darbo ar buitinės technikos, transporto gedimas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų