REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Nesmagus laikas. Geriau nieko rimta neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Jei ką negera sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį, neskubėkite tikėti, nepulkite aiškintis santykių.

12

Avinas Nesmagus laikas. Geriau nieko rimta neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Jei ką negera sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį, neskubėkite tikėti, nepulkite aiškintis santykių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pasiruoškite netikėtumams, pokyčiams. Apskritai daug nenorėkite, mažiau tikėkitės – viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Tai blogas laikas planuoti ateitį – šios dienos svajones bei sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti (nebent per stebuklą). Gali paaiškėti, kas yra jus išdavęs (ir asmeniniame gyvenime, ir reikaluose).

REKLAMA

Dvyniai Atsižvelkite į aplinkinių nuomonę, nekelkite reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis darbe: vadovas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus, nes dėl netikėtų priežasčių jie bus neįgyvendinami ar tiesiog nereikalingi.

Vėžys Neskubėkite apsispręsti, ypač tvarkydami piniginius, turto reikalus: pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, jas visai pamirškite, panikuodami tik pabloginsite padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kils noras su kai kuriais nebebendrauti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nesiafišuokite: jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas. Gali pakenkti draugai apsimetėliai, intrigantai, tikėtinos provokacijos. Pernelyg nepasikliaukite intuicija ir draugiškais pažadais. Tikros pagalbos sulauksite iš artimųjų, šeimos.

Mergelė Bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi bei draugais, šaltakraujiškumas: gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Venkite užmegzti naujas pažintis. Nepatartina kviestis draugus (juolab mažai pažįstamus žmones) į namus.

Svarstyklės Dėl finansinių nesklandumų gali suirti šios dienos planai – ir asmeniniai, ir dalykiniai. Gresia neplanuotos išlaidos, baudos. Nepalankus laikas aiškintis santykius su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Neverta imtis svarbių, ypač finansinių reikalų tvarkymo: tikimybė rimtai apsirikti. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami: galite padaryti apmaudžių klaidų. Neskubėkite nieko pasirašinėti, tai gali atsigręžti prieš jus.

Šaulys Ilgai slėptas nepasitenkinimas savo šeima, artimu žmogumi, sutuoktiniu ar draugu gali išsiveržti dėl menkiausio preteksto. Tad stenkitės labiau kontroliuoti emocijas, nepriimti radikalių sprendimų, susijusių su šeima, gyvenamąja vieta. Blogas laikas pradėti remontus, pirkti baldus ar naują buities techniką.

REKLAMA

Ožiaragis Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi nebent vėliau. Mažiau klausykite piktų kalbų apie mylimą žmogų: taip galite ir be reikalo susipykti. Labiau pasaugokite žaidžiančius vaikus, toliau nuo jų laikykite elektros prietaisus. Svarbius reikalus verčiau atidėkite.

Vandenis Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite finansiniam spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Dirbkite atidžiau, jei saugote savo darbo vietą. Kita vertus, jei jums dabartinis darbas įgriso, galite dėl menkos nesėkmės ar konflikto viską mesti ir išeiti kitur laimės ieškoti.

REKLAMA

Žuvys Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pagalvokite, kitaip galite be reikalo vandenį sudrumsti. Nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų ir partnerių parama. Mažiau tikėkite pažadais ar jums rodomais neva draugiškais jausmais: dabar jūs padėsite, bet kai patiems reikės pagalbos, atsakomojo žingsnio nesulauksite.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų