REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Aaronas Perezas ir jo mylimoji Urtė (nuotr. asm. archyvo)

Praėjusią savaitę pramogų pasaulį sudrebino žinia – amerikietis verslininkas Aaronas Perezas ir jo mylimoji lietuvaitė Urtė susižadėjo. Gandus apie skyrybas pora šia savo naujiena, regis, paneigė visiems laikams, o šį įspūdį sustiprina judviejų akimirkos socialiniuose tinkluose.

25

Praėjusią savaitę pramogų pasaulį sudrebino žinia – amerikietis verslininkas Aaronas Perezas ir jo mylimoji lietuvaitė Urtė susižadėjo. Gandus apie skyrybas pora šia savo naujiena, regis, paneigė visiems laikams, o šį įspūdį sustiprina judviejų akimirkos socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Viena naujausių nuotraukų A. Perezo „Instaram“ profilyje susilaukė dviprasmiškų reakcijų. Nuotaikingą kadrą su bičiuliais bare įkėlęs vyras pelnė mažiau dėmesio, nei jo mylimoji Urtė.

Verslininko sužadėtinė pasirinko gana atvirą palaidinę, kuri stipriai išryškino dekoltė sritį. Tai pastebėjo ir internautai, kurie savo fantaziją pareiškė komentarų skiltyje, tikindami, kad merginos grožybės netrukus išsprūs iš po palaidinės.

Sužadėtuvės – be jokių fanfarų

Jungtinėse Amerikos valstijose šiuo metu gyvenantys A. Perezas, kuriam šiuo metu 28-eri, ir jo 12 metų jaunesnė mylimoji Urtė nusprendė susieti savo gyvenimą ilgam. Vyrukas paprašė mylimosios rankos, o ši ištarė „taip“. Milijonierius padovanojo sužadėtuvių žiedą už daugiau nei 30 tūkstančių JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

„Nenorėjau kažkokių netikėtų sužadėtuvių ar kažko „crazy“. Laukiau, kol ji parskris iš Lietuvos. Prieš jai grįžtant iš tėvynės, atspausdinau vieną gražiausių jos profesionalių nuotraukų, įrėminau ir pakabinau virš mūsų lovos. Kai ji įėjo į kambarį, aš jau stovėjau su sužadėtuvių žiedeliu“, - jautrias akimirkas prisiminė verslininkas A.Perezas.

REKLAMA

Amerikietis neslepia: prieš pat sužadėtuvių akimirką jis jaudinosi. „Bet buvau įsitikinęs, jog Urtė man pasakys „taip“. Džiaugiuosi, kad taip ir įvyko“, - sako pašnekovas.

Aaronas pasakoja, kad sužadėtuvių žiedelį pirko iš žinomo dizainerio Los Andžele, Jungtinėse Amerikos valstijose. „Patiko dėl to, kad jis vienetinis. Kito tokio pasaulyje nėra. Dėl to ir nepagailėjau daugiau nei 30 tūkstančių JAV dolerių“, - atvirauja A.Perezas.

A. Perezo piršlybų video:

Vyras neslepia, kad nori ir kuo greičiau iškelti vestuves, tačiau kol kas dar detalių nėra apgalvojęs. Kol kas verslininkas mano, jog su mylimąja tuoksis Amerikoje, o ne Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu laiminga. Tačiau ne labiau nei tada, kai dar nebuvome susižadėję. Esu įsitikinusi, jog santykių statusas nedaro įtakos dėl meilės žmogui. Tačiau tikrai - labai džiaugiuosi, jog susižadėjome“, - apie naują etapą santykiuose kalba Urtė.

Mergina neslepia, kad sužadėtuvių dieną ji jautėsi pati laimingiausia pasaulyje ir negalėjo nustoti šypsotis. Pirmoji, kuri sužinojo apie Aarono ir Urtės sužadėtuves, buvo merginos artima draugė. Jai Urtė parašė žinutę ir pasidžiaugė dėl sužadėtuvių.

Mergina taip pat negali atsidžiaugti ir sužadėtuvių žiedeliu, kurį užmovė A.Perezas. „Manau, tai pats gražiausias žiedas, kurį man kada nors teko matyti. Aaronas turi puikų skonį juvelyrikai. Ir mūsų skoniai sutampa“, - būsimu vyru džiaugiasi lietuvaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pastaruoju metu žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, jog Urtė ir Aaronas pasuko skirtingais keliais. Tačiau tai nė kiek nepaveikė neseniai susižadėjusių įsimylėjėlių santykių. „Nenaudoju socialinių tinklų, todėl ir nemačiau visų nuomonių apie mūsų santykius, straipsnių nuorodų. Tik vėliau kažkas atsiuntė tekstą apie tai, kad neva išsiskyrėme. Kaip reagavau? Tik juokiausi“, - atvirauja mergina.

Paklausta apie vestuves, lietuvaitė tikino, kad kol kas nejaučia būtinybės susituokti iš karto. „Skubėjimas tuoktis santykių nepadarys tobulesniais. Todėl mėgaujamės nuostabiu sužadėtuvių periodu, tačiau galime patvirtinti: santuoka tikrai ne už kalnų“, - šypteli Urtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų