REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Mergina (nuotr. Fotolia.com)
27

Avinas

REKLAMA

Sėkmingas laikas, būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis: gali atsitikti taip, kad bus žingsnis į priekį, bet du atgal.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas.

REKLAMA

Dvyniai

Nedirbkite sunkių darbų. Šiandien gauti pasiūlymai gali būti naudingi, tačiau dar ne laikas į juos atsakyti. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai, artimiausiems žmonėms.

Vėžys

Dėl nieko nesijaudinkite: jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis, į viską reaguokite daug šalčiau. Spręskite susikaupusias problemas – geriau jų neatidėti kitai savaitei.

Liūtas

Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų asmeninių pastangų. Vėl atgaunate seną gerą formą, vėl esate pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai nekeiskite. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Jums daug kas matyti: suvokiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur partnerių neatsakingumas. Bent dabar jums nereikia jokių patarėjų. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio.

Svarstyklės

Viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje, ir ši diena žada permainas. Geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Vakaras palankus bičiuliškiems susitikimams, švęsti.

Skorpionas

Savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti to, ko nesinori.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Įvyks tam tikras persilaužimas, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite stiprūs.

Ožiaragis

Imkitės reikalo tik tuo atveju, jeigu neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju savo sumanymą verta atidėti.

Vandenis

Neskubėkite patarinėti, pagalvokite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – šiuo metu būsite nusiteikę pernelyg optimistiškai ir nepakankamai įžvalgūs. Labiau apgalvokite pažadus. Tinka pirkti daiktus namams, skirtus ilgai naudoti.

Žuvys

Pasistenkite šią dieną praleisti kuo ramiau ir paprasčiau. Siekite santarvės su vadovybe ir tėvais: tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų