REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Popiežius išdrįso pajuokauti apie Trumpo stotą (nuotr. SCANPIX)

Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas ir jo žmona Melania šiuo metu internete kone labiausiai medžiojami žmonės.

63

Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas ir jo žmona Melania šiuo metu internete kone labiausiai medžiojami žmonės.

REKLAMA

Dar vakar pramogų žiniasklaidą apskriejo vaizdo įrašas, kuriame prezidento žmona atsisakė jam duoti ranką, o štai šiandien internetas jau pilnas nuotraukų su popiežiumi, kuris, susitikęs su prezidentu, atrodo labai jau rimtas.

Internautams šis vaizdelis nepraslydo pro akis.

Kadruose, kurie taip prajuokino internautus, popiežius nesišypso. Tuo tarpu šalia stovintis D. Trumpas negali nustoti kvatotis.

Popiežiaus Pranciškaus žodžiai, pasakyti per susitikimą su JAV prezidentu Donaldu Trumpu ir jo sutuoktine Melania, galėjo sukelti diplomatinį konfliktą, tačiau, atrodo, svečiai į juos sureagavo sveikai.

Per vieną linksmesnių trečiadienį Vatikane vykusio susitikimo akimirkų Pranciškus akivaizdžiai atkreipė dėmesį į įspūdingą D.Trumpo stotą. „Kuo jūs jį maitinate? Potica?“, – paklausė Pranciškus Melanios, kalbėdamas apie labai kaloringą slovėnišką pyragą su riešutų įdaru iš JAV pirmosios ponios gimtinės, kurio pavadinimas tariamas „poteza“.

REKLAMA
REKLAMA

Salėje buvę žurnalistai iš pradžių pagalvojo, kad pirmoji ponia atsakė: „Pica!“. Bet vėliau jos aplinka naujienų agentūrai AFP sakė, kad Melania įvertino popiežiaus sąmojį.

REKLAMA

D.Trumpas, garsėjantis savo meile greitam maistui, reaguodamas į pašmaikštavimą plačiai nusišypsojo ir nepaleido šypsenos iš lūpų per visą viešąją 30 minučių trukusio susitikimo dalį.

Abi šalys buvo pasiryžusios šiame susitikime pabrėžti sritis, kuriose Vatikanas ir naujoji JAV administracija sutaria, ypač prisiminus kai kuriuos paskutinių metų abiejų pasisakymus.

Popiežius Pranciškus yra „nekrikščioniškais“ pavadinęs D.Trumpo planą statyti sieną pasienyje su Meksika, o nekilnojamojo turto magnatas yra pareiškęs, kad popiežius džiaugtųsi jo vadovavimu, jeigu „Islamo valstybė“ užpultų Vatikaną.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų