REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su draugėmis lankytis manikiūro salone ar atsipalaiduoti mineralinių vandenų kurorte yra vienas linksmiausių užsiėmimų, nes tuomet galima ne tik dalintis gyvenimo džiaugsmais, vartyti žurnalą, bet ir pasidailinti nagučius.

Su draugėmis lankytis manikiūro salone ar atsipalaiduoti mineralinių vandenų kurorte yra vienas linksmiausių užsiėmimų, nes tuomet galima ne tik dalintis gyvenimo džiaugsmais, vartyti žurnalą, bet ir pasidailinti nagučius.

REKLAMA

Viena sunkiausių manikiūro dalių – nagų lako spalvos išsirinkimas. Kaskart prie spalvų gausos praleidžiama daug laiko, nes norisi išbandyti kažką naujo, tačiau vis tiek grįžtama prie to, kas įprasta.

Pasirodo, kad spalva, kuri labiausiai krito į akį, gali atskleisti žmogaus asmenybę.

Štai ką jūsų nagų lako spalvą sako apie jus.

Juoda

Juodas nagų lakas nėra skirtas tik maištingiems paaugliams. Daugelis labai kūrybiškų žmonių savo nagučius puošia būtent taip. Tamsūs atspalviai, tarp jų ir juoda, reiškia, kad esate kūrybiški. Net jei ir nedemonstruojate to kurdami eiles, tapydami ar gamindami įvairius šedevrus iš maisto, tai gali reikšti, kad viduje kažkur giliai slepiasi ši kūrybinė jūsų pusė.

Salotinė žalia

Kaip ir tikėtasi, ši neoninė spalva simbolizuoja, jog esate kupini energijos ir nenustygstantys vietoje. Kaip ir kitos neoninės spalvos, žalia yra labai ryški, tačiau ji ramina labiau nei neoninės rožinė ir oranžinė. Nors ir trykštate energija, esate žemiška ir praktiška asmenybė. Mokate kitiems sukelti šypseną ir esate pasiruošę nuotykiams.

REKLAMA
REKLAMA

Švelni violetinė

Žmonės, kuriuos traukia švelnios spalvos, ypač violetinė, yra ramūs ir atsipalaidavę. Kiti gali jumis pasitikėti, nes žino, kad visuomet padėsite. Violetine spalva savo nagus puošiantys asmenys neteisia kitų ir yra nešališki. Nors jie ir nebus dėmesio centre, jais visuomet galima pasikliauti.

REKLAMA

Oranžinė

Šios spalvos mėgėjai yra impulsyvūs ir bebaimiai, dažnai juos galima sutikti vadovo pozicijoje ar pasakojant anekdotus bei siūlant įvairias pašėlusias nuotykių idėjas. Jei jums į akis krito būtent ši nagų lako spalva, tikriausiai mėgstate būti dėmesio centre ir savo aprangos stiliumi daryti pareiškimus. Neleidžiate kitiems žmonėms jūsų sužlugdyti, esate laisva siela ir mėgstate linksmintis.

Vyno spalva

Kaštoninė ar bordo spalvos yra seksualumo, rafinuotumo ir brandos požymiai. Kiti žmonės į jus kreipiasi prašydami patarimų, ypač kai kalbama apie meilės reikalus, nes žino, kad su jumis galima rimtai pasikalbėti. Vyno spalvos nagus nešiojantys asmenys yra savimi pasitikintys, kas kitų akyse juos daro dar seksualesniais.

REKLAMA
REKLAMA

Sniego baltumo spalva

Baltas nagų lakas simbolizuoja jaunystę ir lengvumą. Jei jus traukia būtent ši spalva, viduje vis dar jaučiatės jauni ir kitiems mėgstate priminti apie gyvenimo džiaugsmus bei nerūpestingumo laikus. Jūsų draugai į jus kreipiasi tuomet, kai jaučiasi prislėgti ir ieško būdų, kaip praskaidrinti dieną, o jums tai daryti labai patinka. Jei renkatės baltą spalvą tikriausiai nustatinėjate madas ir mėgstate stilių.

Rožinė

Rožinis nagų lakas yra laikomas klasikiniu. Juo savo nagus lakuojančios moterys yra šiltos, geros ir dažnai nenustygsta vietoje. Taip pat jie dažnai apibūdinami kaip užsispyrę ir į karjerą susikoncentravę asmenys. Ši spalva yra grakštumo, klasikos ir didingumo simbolis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Raudona

Lyg ugnis raudoną spalvą renkasi dominuoti linkę kategoriškai nusiteikę asmenys, tačiau tai nėra blogai. Jie turi natūralių lyderiavimo įgūdžių ir mėgsta būti dideliame būryje žmonių. Jų draugų ratas – didelis, o kiti žmonės nori būti kartu su jais. Raudonos spalvos mėgėjai moka puikiai pasakoti istorijas ir gerai sutaria su aplinkiniais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų