REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Pora gamtoje (nuotr. Fotolia.com)
39

Avinas

REKLAMA

Ši diena skatins kūrybingumą, polėkį, tačiau kartu gali atnešti netikėtumų, susijusių su vaikais, mylimu žmogumi. Galbūt rūpesčių sukels artimo žmogaus, vaiko poelgis, padaryta žala ar nesuteikta pagalba.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Profesinėje veikloje augs reikalavimai, taps pastebimesni jūsų trūkumai, darbų spragos. Norėsis nuveikti daug, bet pavyks kur kas mažiau. Pravartu didesnį dėmesį skirti higienai, išvaizdai. Vakaras avaringas ir nepalankus sveikatai.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandieną gana bekompromisiai elgsitės, ir tai gali vesti iš pusiausvyros aplinkinius. Būtų geriau, kad nesugadintumėte svarbių santykių ir savo įvaizdžio. Vakare lengva bus išprovokuoti konfliktinę situaciją.

Vėžys

Jeigu nesate sutvarkę skubių finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad šiandien tarsi lavina ant galvos užgrius nemaži rūpesčiai, išlaidos. Sunku bus atsiginti minčių apie tai, kad reikia susirūpinti sveikata, išvaizda.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite nusiteikę siekti teisybės, kreiptis į oficialias instancijas, tvarkyti juridinius reikalus. Galite susidurti su netikėtumais. Sunkiai seksis laikytis numatyto dienos plano. Vakaras avaringas, nepalankus sveikatai.

Mergelė

Nusimato darbų, rūpesčių, dėl kurių jausitės įsitempę. Išorinės įtakos bus gana nevaldomos, tad ne visus planus pavyks realizuoti taip, kaip įsivaizdavote. Itin apdairiai elkitės su technika, elektra ir kelyje.

Svarstyklės

Šiandien bus ir rūpesčių, ir išlaidų. Tvarkydami darbo reikalus galite įsivelti į avantiūrą. Tačiau jus džiugins patinkančio asmens dėmesys. Vakaro pagundos gali atnešti nekokių padarinių. Saugokite vaikus nuo pavojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Kai kurios jūsų viltys gali pakibti ant plauko. Neskubėkite daryti išvadų ir priimti sprendimų, remdamiesi nepatikrintais įtarimais, spėlionėmis. Kibs infekcijos, grės apsinuodijimai. Vakaras avaringas, tad verčiau likite namuose.

Šaulys

Piniginės, turtinės problemos paaštrės, ypač tuo atveju, jei ieškosite daugiau, nei nusipelnėte. Pasistenkite išlaikyti darną, prievarta nebrukite savo nuomonės. Vakare kils pavojus sukomplikuoti meilės santykius, sukelti skandalą viešumoje ir kt.

Ožiaragis

Šiandien tiktų užsiimti individualiu verslu, namudiniais amatais, remontu. Pabendraukite su tais žmonėmis, kurie gali pasidalinti patirtimi, patarimais. Vakaro nuotykiai gali atsiliepti ne tik jūsų kišenei, bet ir santykių eigai, sveikatai.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien bendrausite su artimaisiais, kolegomis, o gal ir su žiniasklaida. Per ilgas liežuvis gali pridaryti problemų, tad būkite taktiški.

Žuvys

Aplinkybės bus stipresnės už jūsų norus ir valią. Gali tekti susitaikyti su ne itin maloniais dalykais. Kita vertus, ši diena žada sėkmę, susijusią su mokslu, intelektine veikla.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų