REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Molly Hill ir Rossas Maidlas  (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Romantiškos kelionės Havajuose metu, dėl to, ką rašė savo dienoraštyje, australė ir jos vaikinas atsidūrė už grotų.

14

Romantiškos kelionės Havajuose metu, dėl to, ką rašė savo dienoraštyje, australė ir jos vaikinas atsidūrė už grotų.

REKLAMA

Melburne gyvenanti Molly Hill (26 m.) ir jos nauja meilė Rossas Maidlas praeitą savaitę nusprendė aplankyti Honolulu, bet vietoje to jie buvo nuodugniai apžiūrėti ir, gimimo dieną, uždaryti į kalėjimą. Mergina šią svajonę apibūdino kaip košmarą po to, kai Amerikos imigracijos tarnybų pareigūnai Ramiojo vandenyno salyne perskaitė Molly dienoraščio įrašus.

„Jie buvo įsitikinę, kad į valstijas norėjau nelegaliai imigruoti, nes mano dienoraštyje buvo tokie žodžiai: „atsisveikinimo vakaras“, „paskutinė diena darbe“. Taip apibūdinau paskutines dienas prieš 3 mėnesiams išvykstant į Havajus“, - rašė ji savo „Facebook“ paskyroje.

Molly į šią egzotišką šalį atvyko su 88 dienų viza. Be to, už kelionę, kurioje viskas įskaičiuota, jau buvo sumokėta. Po to, kai mergina buvo apklausta pareigūnų, ją surakintą uždarė į federalinį kalėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Man pranešė, kad į Australiją tą dieną daugiau skrydžių nebėra, tad naktį teks praleisti areštinėje. Pareigūnas tą vietą apibūdino kaip kalėjimą, bet čia leidžiama kiek nori kalbėti telefonu“, - prisimena ji. „Pareigūnai mane apieškojo, liepė išsirengi ir parodyti, jog burnoje ir plaukuose nieko neslepiu. Taip pat buvo pasakyta pritūpti ir pakosėti, kas mane tiesiog šokiravo.“

REKLAMA

Po dviejų už grotų praleistų valandų, Molly turėjo atiduoti visus papuošalus bei papasakoti apie jos kūną puošiančias tatuiruotes, kad taptų aišku, ar jos nėra susijusios su kokiomis nors gaujomis. Po kalėjime praleistos nakties ir gimtadienio, Molly palydėta į lėktuvą, kuriuo skrido 11-a valandų.

„Visą laiką buvau su antrankiais, o oro uoste mane lydėjo pareigūnai. Pagaliau man buvo leista paskambinti namo, o už skrydį atgal pati turėjau susimokėti 550 eurų. Šios vis dar sunkiai įtikimos dienos pareikalavo daug ašarų, galvos skausmų ir didžiulės sumos pinigų“, - pasakojo Molly.

REKLAMA
REKLAMA

Socialiniuose tinkluose ji išsakė nuomonę apie dabartinį JAV prezidentą Donaldą Trumpą.

„Jie kas nors pažįsta tikrai gerą imigracijos advokatą – praneškite man, o jei esate žurnalistas, parašykime apie jį neigiamai atsiliepiantį straipsnį“, - rašė Molly.

Jos vaikinas merginą sutiko Melburno tarptautiniame oro uoste. Visas šis nesusipratimas atsiėjo daugiau kaip 1778 eurus.

Molly atvejis ne vienintelis toks. Dar savaitę prieš merginos sulaikymą, asmeninis treneris Baxteris Reidas buvo sulaikytas Niujorko valstijoje, kai šalyje užsibuvo 1,5 val. ilgiau, nei leidžia jo viza.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų