REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
Moteris guli

Zodiako ženklas apie žmogų gali pasakyti labai daug: pradedant nuo to, koks tu esi santykiuose, baigiant tuo, kokio tipo darbo aplinkoje tu išsiskleidi kaip gėlė. Zodiakas taip pat gali pasakyti apie tavo slapčiausias ir tamsiausias baimes.

Zodiako ženklas apie žmogų gali pasakyti labai daug: pradedant nuo to, koks tu esi santykiuose, baigiant tuo, kokio tipo darbo aplinkoje tu išsiskleidi kaip gėlė. Zodiakas taip pat gali pasakyti apie tavo slapčiausias ir tamsiausias baimes.

REKLAMA

Tad pažiūrėkime į tamsiąją žmogaus pusę. Ką sužinosite, gali jus sujaudinti, tačiau taip pat tai gali padėti jums pasiekti tikrąją laisvę. Juk galų gale žmogus, kuris savo didžiausiai baimei pažiūrėjo į akis, gali atremti viską.

Avinas (kovo 21-balandžio 20): baimė prarasti mylimuosius

Ar tai būtų skyrybos ar mirtis, avinai niekuomet nenori matyti jų ilgalaikių santykių pabaigos. Tai veda prie tam tikrų teigiamų savybių kaip santykių puoselėjimas ir išsakymas balsu, kad myli.

Visgi ši baimė gali pavogti iš tavęs laiko, kai esi su savo partneriu. Paslaptis yra tokia: gyvenk dabartyje. Visgi tavo didžiausia baimė yra tiesa: tu iš tiesų prarasi viską ir visus, kuriuos kada mylėjai – toks yra gyvenimas.

REKLAMA
REKLAMA

Vietoj to, kad dėl to gyventum baimėje ir liūdesyje, mokykis išmokti praradimo realybę. Prisimink Jameso Baldwino žodžius: „Mes galime pakelti didžiulę naštą tada, kai suprantame, kad ta našta yra realybė ir ji atvyko į realybę“. Avinai šiuos žodžius turėtų išgyventi.

REKLAMA

Jautis (balandžio 21-gegužės 21): chaoso baimė

Jeigu tu pažįsti jaučių, tu žinai, kad jie yra vieni stabiliausių žmonių. Jiems taip patinka, jiems patinka stabilus ir įgyvendintų lūkesčių pasaulis. Kai reikalai vyksta ne pagal scenarijų, jaučiai jaučiasi labai nepatogiai.

Visgi jei pažiūrėsi atidžiau, chaosas yra visur. Kai jautis gali priimti, kad visas stabilumas yra lokalus, laikinas ir greitai praeinantis, jis gali nustoti priešintis nesuvokiamai erdvės ir laiko sudėtingumui. Ar tai nesijaustų puikiai?

Dvyniai (Gegužės 22-birželio 21): nesėkmės baimė

Dvyniai dažnai būna perfekcionistai, tad klaida jiems yra nepriimtina. Nors ši baimė gali išugdyti teigiamus įpročius – tokius kaip koncentracija ir sunkus darbas – ji taip pat gali vesti prie nuolatinio nepasitenkinimo jausmo.

REKLAMA
REKLAMA

Nesėkmės baimė turi vieną įdomų paradoksą: ji tampa savarankiškai vykdoma pranašyste. Vienintelis dalykas, ką užstrigęs dvynys gali padaryti, tai pasiklausyti seno šou biznio patarimo: vaidink, kol tai padarysi.

Tu gali nuolat jaustis kaip apgavystė ar nesėkmė, tačiau negali tam leisti tavęs sustabdyti įgyvendinant savo troškimus. Galiausiai ta nesėkmės baimė taps tolimas burzgimas. Sunkiai tikėtina, kad ši baimė visiškai dingtų, tačiau su tolimu burzgimu jau galima gyventi.

Vėžys (birželio 22-liepos22): baimė likti „už borto“

Jautrūs ir rūpestingi vėžiai yra vieni iš švelniausių žmonių pasaulyje. Tai yra puiki draugo savybė, tačiau tie žmonės yra labai pažeidžiami. Kai jie atstumiami, jiems labai skauda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Yra lengvas būdas su šia baime padirbėti taip, kad jos vietoje, kur anksčiau buvo didžiuliai siaubo bokštai, teliktų keli nykštukai

Atsakymas – socialinė medija. Ar tikrai manai, kad tavo draugai veiks ką nors ypatingo ir tuo nepasidalins „Facebooke“? Dabar gali stebėti savo draugus nuolat. Net jeigu ir būsi neįtrauktas į kurias nors jų veiklas, tu apie tai žinosi. Tai visiems pasaulio vėžiams turėtų būti tam tikra paguoda.

Liūtas (liepos 23-rugpjūčio 22): vidutinybės baimė

Liūtai dirba sunkiai ir jie nori sėkmės – tokios, kad viršytų visų lūkesčius. Todėl, kai yra jų metas sužibėti, jie nori, kad tai rūpėtų visiems liūtų artimiesiems ir mylimiems žmonėms. Niekas jų neskaudina labiau nei buvimas nepastebėtam.

REKLAMA

Sprendimas yra toks: kreipk daugiau dėmesio į žmones, esančius tavo pasaulyje. Dažniausiai jie nėra astronautai ar roko žvaigždės. Vaistas nuo vidutinybės baimės yra nekovoti, o priimti tą žemą padėtį, o paskui išmesti iš galvos tą iliuziją apie žemumas.

Mergelė (rugpjūčio 23-rugsėjo 23): priklausomybės baimė

Mergelės geidžia tvarkos ir nepriklausomybės. Pasikliovimas kuo nors kitu jiems reiškia daugiau nestabilumo gyvenime nei jie to norėtų. Užstrigti santykiuose su neorganizuotu žmogumi mergelėms yra pats baisiausias scenarijus.

Tiesą sakant, tai yra pakankamai racionali baimė. Bet kas, kas buvo užstrigęs priklausomuose santykiuose, tai žino. Mergele, esi pats už save. Viskas tvarkoje.

REKLAMA

Svarstyklės (rugsėjo 24-spalio 23): baimė sukelti skausmą

Svarstyklės yra tokios empatiškos ir mylinčios, kad labiausiai bijo sukelti kam nors skausmą. Aišku, mažiausiai tikėtina, kad šitaip galėtų padaryti svarstyklės, tačiau vien mintis apie tokią galimybę gali svarstyklėms sukelti fizinį skausmą.

Truputėlį išminties pasisemsim iš netikėto šaltinio – garsaus virtuvės šefo Anthonio Bourdaino. Vienas žurnalistas paklausė jo apie išsiskyrimą su žmona. Tuometinė Anthonio žmona nenorėjo garsenybės gyvenimo ir to vargo, kurį Bourdaino televizinė karjera turėjo atnešti. Bourdainas to norėjo: jis norėjo šlovės ir vargo.

„Gyvenimo buvo dalykų, kurių tikrai norėjau, ir aš galėjau ką nors tikrai įskaudinti, kad tuos dalykus gaučiau“, – kalbėjo Bourdanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės, pagalvokite apie tai.

Skorpionas (spalio 24-lapkričio 22): intymumo baimė

Atrodo, kad šie savimi pasitikintys žmonės yra nepažeidžiami, tačiau taip nėra. Realybėje jie neprisileidžia kitų, nes bijo atsiverti ir būti pažeidžiami emociniams skausmui.

Skorpionams labai tinka šie Stingo žodžiai „prašau, nestovėk taip arti manęs“. Tačiau jeigu skorpionai sugeba prisileisti žmogų ir atveria jiems širdį, jie pamato tikrąjį gyvenimo grožį.

Šaulys (lapkričio 23-gruodžio 21): nepriklausomybės praradimo baimė

Šaulius apibrėžia laisva dvasia ir spontaniškumas. Todėl būti kam nors skolingam ar priklausyti nuo kito malonės yra viena didžiausių šaulių baimių. Kontroliuojantis bosas ar savo valią primetantis vyras yra baisiausias šaulių košmaras.

REKLAMA

Ši baimė yra ne tiek silpnybė, kiek gyvenimo būdo pasirinkimas. Mes nesakome, kad turėtum visada eiti į konfrontaciją su savo baimėms. Kartais gali tiesiog labiau atsipalaiduoti ir džiaugtis momentu.

Ožiaragis (gruodžio 22-sausio 20): viešos gėdos baimė

Ožiaragiai dirba sunkiai, kad įgyvendintų savo svajones, ir jie nori, kad kiti tai pamatytų ir įvertintų. Jų didžiausia baimė yra ta, kad, kuomet jie pristatys savo sunkaus darbo rezultatus, žmonės juos atmes .

Mes galime pasakyti, kad nesėkmės yra gyvenimo dalis, o skausmo priėmimas būtų geriausia pamoka ožiaragiams.

Vandenis (sausio 21-vasario 19): silpnumo baimė

Vandenis nori apginti kitus ir būti stiprus. Jie geria save už tai, kad sugeba išlikti ramiais ir kad yra patikimi. Vandenių didžiausia baimė – kad jiems neužteks drąsos atsistoti prieš savo priešininkus.

REKLAMA

Vandeniams rekomenduojama dirbti su šia baime, kol yra jauni, nes senstant visiems pradeda lįsti negalavimai ir silpnumai.

Mokykis ramiai priimti nesėkmę. Pasisveikink su mirtimi. Išmok gėrėtis tiek drugelio, tiek muses sparnais – kitaip tau bus sunku nepriklausomai nuo to, koks yra tavo zodiakas.

Žuvis (vasario 20-kovo 20): baimė būti paliktam

Dauguma žuvų dievina pokalbius su kitais, santykius jie vertina labiau nei ką kita. Štai kodėl net mintis, kad žuvis gali būti palikta skaudina šiuos įprastai storaskūrius žmones.

Kai kurios žuvys reaguoja į šią baimę šalindamosios žmonių, kad kiti jų nesišalintų. O tai yra klaida. Padirbėk ties pasitikėjimu draugais ir mylimaisiais. Yra priežastis, kodėl jie tavo draugai ir tavo mylimi žmonės.

Be to, kiekvienas turėtų būti terapijoje. Nuolat.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų