REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno pareigūnai toliau ieško Egidijaus Sabulio (31 m.), kuris gegužės 16 d. apie 18.00- 19.00 val. Kaune, Vilijampolėje, iš namų išėjo ir dingo be žinios.

Kauno pareigūnai toliau ieško Egidijaus Sabulio (31 m.), kuris gegužės 16 d. apie 18.00- 19.00 val. Kaune, Vilijampolėje, iš namų išėjo ir dingo be žinios.

REKLAMA

Pareigūnams pavyko nustatyti, kad vyras sėdo į pilkos spalvos „VW Transporter“ ir žadėjo vykti į Šiaulių miestą. Vakar, po intensyvių paieškų, pareigūnai Kauno r. surado minėtą transporto priemonę. Tyrimo metu nustatyti ir galimi įtariamieji: anksčiau teisti Šiaulių miesto gyventojas, šiais metais deklaravęs išvykimą į užsienį, Vaclovas Vaitkevičius (gim. 1962 m.), Šiaulių r. gyventojas Denis Vaitkevičius (gim. 1993 m.) ir Jurbarko r. gyventojas Paulius Tamoševičius (gim. 1987 m.).

„Manoma, kad jis pažinojo savo pagrobėjus ir jie piktnaudžiaudami jo pasitikėjimu, įviliojo jį į spąstus“, – pirmadienį žurnalistams sakė Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Yra nustatyti asmenys, kurie galėjo įvykdyti nusikaltimą, pateikti įtarimai už akių, paskelbtos paieškos, jie nėra surasti“, – sakė pareigūnas.

REKLAMA

Paskelbta jų paieška.

Pareigūnai prašo asmenis, turinčius informacijos apie šių asmenų buvimo vietą, nedelsiant informuoti telefonais (8 37) 303161, (8 37) 303139 (8 37) 303450 arba bendruoju pagalbos telefonu 112. Taip pat pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, mačiusius rastą automobilį ar užfiksavusius jį vaizdo registratoriais Kaune, Kauno rajone ar kitose apskrityse.

Kauno apskr. VPK dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 146 str., dėl neteisėto laisvės atėmimo. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimo bausmė. Tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

REKLAMA
REKLAMA

Policija prašo visuomenės pagalbos nustatant įtariamųjų buvimo vietą. Vairuotojai, matę transporto priemonę, prašomi pateikti vaizdo registratorių duomenis.

„Manome, kad būtų naudinga registratoriai (gegužės) 16–17 dienos tiek Kauno miesto gyventojų, tiek Marijampolės gyventojų“, – sakė G.Skladas.

Du iš įtariamųjų yra vienos šeimos nariai, trečiasis – jų pažįstamas, visi anksčiau teisti. Tiek jie, tiek nukentėjusysis gyveno Ispanijoje, todėl policija neatmeta galimybės, kad įtariamieji yra išvykę į užsienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų