REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
59

Avinas

REKLAMA

Užsiimkite konkrečia praktine veikla, namų ruoša. Venkite didelių kompanijų. Kažkas gali savanaudiškiems tikslams pasinaudoti neatsargiai atskleista slapta informacija, jūsų nuoširdumu. Tikėtinos intrigos, apkalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Kritiškai vertinsite savo ir artimųjų gyvenimą, veiklą, finansines galimybes. Itin rūpės mylimo asmens poreikiai, vaikų auklėjimo klausimai. Gausite kvietimą į renginį, pobūvį.

REKLAMA

Dvyniai

Tikriausiai uoliai kibsite į ūkinius, buitinius darbus, tvarkysite tarnybinę ar namų aplinką, rūpinsitės įvaizdžiu ir tuo tikslu dairysitės reikiamų prekių, paslaugų. Kažkuo gali nustebinti artimas žmogus.

Vėžys

Numatytiems darbams nepristigs jėgų ir ūpo, tačiau vakaro kontaktai vargins labiau nei tikėjotės. Nieko niekam nesistenkite įrodyti. Leiskite pasireikšti kitiems ir kiek įmanoma išlikite tolerantiški. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien neblogai pasidarbuosite. Popiet jau kils ūpas iš pagrindų pertvarkinėti savo namus, asmeninį gyvenimą ar spausti, kad tai darytų partneris, kiti šeimos nariai. Subtiliau elkitės su mylimu žmogumi, artimaisiais.

Mergelė

Gali būti, kad ruošiatės į renginį, seminarą ar pobūvį. Tai pareikalaus išlaidų, tačiau turėsite progą padaryti įspūdį patinkančiam asmeniui, publikai, įsigyti aistringą gerbėją. Saugokitės vagių ir sukčių.

Svarstyklės

Nors diena bus dalykiška, jums rūpės žaviai atrodyti, blizgėti sąmoju. Įspūdžių suteiks žinia, skambutis iš toli. Nervai gali būti įtempti dėl numatomo keblaus pokalbio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Augs noras bendrauti, ieškoti gerbėjų, sąjungininkų, siekti populiarumo. Objektyviai įvertinkite priešininkus, jei norite lengviau pasiekti tikslą. Gali išaiškėti, ko vertas jūsų meilės ryšys ar susižavėjimo objektas, partneris.

Šaulys

Iki vidurdienio kūrybingai padirbėsite, originaliai suksitės iš nepatogių padėčių ir t.t. Vis dėlto tai kainuos daug jėgų, tad popiet jums jau būtinai reikės poilsio, atsiribojimo nuo nepageidaujamų trukdymų, nuo triukšmingos aplinkos.

Ožiaragis

Dėl padidėjusio jautrumo galite nervingai reaguoti į kitokį požiūrį, jūsų stiliaus ir skonio kritiką. Nors aplinkinių dėmesio jums netrūks, tačiau jausitės nekaip, jeigu jo nesulauksite iš asmens, kurio negalite pamiršti.

REKLAMA

Vandenis

Jums teks nepabijoti verslo naujovių, šiokios tokios rizikos, slaptumo, antraip jus pralenks konkurentai. Kaip bebūtų, turite šansų pasipelnyti, įsigyti ieškomą daiktą. Išlaidaudami jauskite saiką.

Žuvys

Būsite pašėlę, kūrybingi, originalūs. Apsukriai tvarkysite verslo reikalus, pasireikšite tose srityse, kur reikalinga kompetencija, iškalba. Į svečius gali atvykti žmogus iš užsienio. Arba patys ruošitės kelionei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų