REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Pirma dienos pusė palankesnė: sutvarkyti skubius reikalus. Vėliau imkitės tik neatidėliotinų, neišvengiamų darbų, taupykite jėgas.

Avinas Pirma dienos pusė palankesnė: sutvarkyti skubius reikalus. Vėliau imkitės tik neatidėliotinų, neišvengiamų darbų, taupykite jėgas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus ir pinigus. Ši diena palankiausia per savaitę. Tiesa, verta nueiti į meilės pasimatymą. Galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus.

REKLAMA

Dvyniai Dirbkite negailėdami jėgų ir tai lems geras permainas.

Vėžys Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Tačiau labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti sutuoktinį: tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą ir išspręsti šeiminio bendravimo nesklandumus.

Liūtas Palanku skolintis. Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina, – neslėpkite savo išgyvenimų, tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Gera diena kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais. Ypač vakaras bus puikus, romantiškas: praleiskite jį su tais, kuriuos mylite. Palankios bus viešnagės, tiks priimti garbingus svečius savo namuose.

Svarstyklės Svarbus metas: pasijusite aukštai vertinami, gerbiami ir mylimi. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams bei mylimam žmogui, tuomet tikrai pagerės jūsų santykiai.

Skorpionas Sėkminga diena: ateina gerasis persilaužimas. Pats laikas vakare paprašyti įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas pažintis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą palikdami jį likimo valiai, kas nors ims ir padarys tai, ko jums reikia.

Ožiaragis Naudingų rūpesčių diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius ir sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikimams su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai.

Vandenis Tai jėgų bei sveikatos atgavimo metas: labiau pasirūpinkite savimi. Nešykštėkite laiko bei pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui.

Žuvys Geras laikas įvairiems susitikimams ir kelionėms: gauti pasiūlymai bus perspektyvūs. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos ir išvaizdos. Palanki diena eiti į meilės pasimatymą ar svečius, kur, beje, gali užsimegzti nauja romantiška pažintis.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų