REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Darjušas Lavrinovičius (nuotr. Fotodiena.lt/Roko Lukoševičiaus)

„Broli! Neskraidyk padebesiais! Nusileisk ant žemės!“, – iš rūbinės šaukė Kšištofas kol koridoriuje Darjušas Lavrinovičius po pergalės davė interviu.

21

„Broli! Neskraidyk padebesiais! Nusileisk ant žemės!“, – iš rūbinės šaukė Kšištofas kol koridoriuje Darjušas Lavrinovičius po pergalės davė interviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Panevėžio „Lietkabelis“ po įtemptos kovos Vilniuje 73:81 pranoko „Lietuvos rytą“ ir pusfinalio serijoje išsiveržė į priekį 2-1.

REKLAMA

„Dar nieko nelaimėjom!“, – toliau iš rūbinės broliui pastabas laidė Kšištofas. Darjušas jam pritarė.

„Mes jau nesiruošiame pusiaukelėje sustoti. Žinot, „Lietuvos rytas“ yra gera komanda, jie – favoritai, bet žinau, kad atiduosime 100% savęs, o jau kaip bus – taip“, – prognozuoti nesiruošė D. Lavrinovičius.

Nors šiose rungtynėse jis pelnė 6 taškus, atkovojo 2 kamuolius ir užsidirbo 5 asmenines pražangas, negalima pamiršti Darjušo indėlio antrosiose serijos rungtynėse Panevėžyje.

REKLAMA
REKLAMA

Tada Darjušas suvertė 20 taškų ir rungtynes baigė su 28 naudingumo balais. Traumų visą sezoną kamuotas brolis sugrįžo tada, kai to labiausiai reikėjo.

„Žiūrovams turėjo patikti. Manau, kad mes nusipelnėme šios pergalės, kovojom visi ir tikrai atsidavėme 100%“, – apie pergalę Vilniuje sakė D. Lavrinovičius.

Brolis, paklaustas, kaip pavyko sustabdyti greitai bėgti mėgstantį „Lietuvos rytą“, kalbėjo: „Nu, žinokit, mes dirbam. Tai yra jų geras ginklas, bet mes turime patyrusių žaidėjų. Stengiamės savo patirtį išnaudoti, kad būtų kuo mažiau to greito puolimo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žygimanto Skučo kova prieš vilniečius nesibaigė ir trečiose pusfinalio rungtynėse: daug kontakto, pražangų, darbo alkūnėmis ir emocijų. Darjušas Lavrinovičius tokias grumtynes aiškino jaunatviškumu: „Žinot, čia gal jaunatviškas ego. Kažkuris nori kažką įrodyti, pasistumdyt.

Tada įsižeidžia, vienas ant kito laiko pyktį. Aš nežinau, negaliu spręsti, ką jie galvoja, bet mes žaidžiame krepšinį ir laikomės savo plano. Mums nesvarbu, ką jie ten galvoja.“

Nors Panevėžio komandoje yra daug veteranų, jie rungtynes apsrendė būtent ketvirtajame kėlinyje, kai jėgų, teoriškai, daugiau likę turėjo būti „Lietuvos rytui“.

REKLAMA

„Patirtis. Aš taip manau. Jau maždaug žinai, kur labiau atsipūst, kur įdėt, treneris gerai rotuoja. Nuo mūsų priklauso, kad būtume visą laiką pasiruošę, prižiūrėtume save, jau reikia dvigubai daugiau priežiūros kūnui, formai. Kol kas jaučiamės gerai, sveiki“, – savęs ir komandos draugų nenuvertino Darjušas.

Viena krepšininko akis buvo paraudus. Panašu, kad tai – kietos kovos aikštėje, o ne ilgo naktinėjimo prie kompiuterio padariniai.

„Tai akis čia mažiausia, kas pamušta. Daug vietų yra, kur pamušta ir dar stipriau. Akis čia nieko baisaus. Nebuvau niekada gražus ir nebūsiu jau“, – juokėsi D. Lavrinovičius.

Žurnalistai padėkojo už interviu, brolis patapšnojo per petį ir patraukė jo laukiančios šeimos link. „Davai, broli!“, – vis dar iš rūbinės atsisveikindamas šaukė Kšištofas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų