REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant savaitgaliui dažnai galvos skausmu tampa klausimas: kokį filmą pasirinkti? Videotransliacijų internetu platforma „Viaplay“ siūlo 4 filmų rekomendacijas įdomiam ir prasmingam savaitgaliui.

Artėjant savaitgaliui dažnai galvos skausmu tampa klausimas: kokį filmą pasirinkti? Videotransliacijų internetu platforma „Viaplay“ siūlo 4 filmų rekomendacijas įdomiam ir prasmingam savaitgaliui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. „Švyturys tarp dviejų vandenynų“ (The Light Between Oceans)

Karo veteranas, iš Australijos kilęs Tom Sherbourne (Michael Fassbender), su žmona Isabel susituokė 1921 m., bet negalėjo susilaukti vaikų. Netrukus po antrojo Isabel persileidimo netoli jų švyturio jūra į krantą išmeta nedidelę valtelę. Joje jie aptinka kūdikį ir vyro, kuris galėjo būti jos tėvu, kūną. Izabelė, baimindamasi, kad vaikas gali atsidurti prieglaudoje, įtikina Tomą jį įsivaikinti. Tomas netyčia sutinka savo vyro ir kūdikio, pražuvusių jūroje, gedinčią Hannah Roennfeldt (Rachel Weisz). Jis supranta, kad jų įsivaikinta mergaitė Lucy (Florence Clery) yra šios našlės dukra, taigi jis ir Izabelė privalo apsispręsti, ką daryti toliau.

REKLAMA

2. „Submarinas“ (Submarine)

Submarinas – linksmas filmas apie sudėtingą jauno berniuko, vardu Oliveris, gyvenimą. 15 metų Oliveris Teitas turi du gyvenimo tikslus: prarasti nekaltybę iki savo gimtadienio ir sutrukdyti savo mamos ir jos draugo santykiams. Oliveris stengiasi išspręsti savo ir tėvų meilės reikalus kaip suaugęs žmogus.

3. „Šešėlių šokėja“ (Shadow dancer)

Filmas „Šešėlių šokėja“ buvo sukurtas remiantis BBC žurnalisto Tomo Bradby knyga, pasakojančia apie 1990 metų įvykius Šiaurės Airijoje. Tomo Bradby pats parašė filmo scenarijų ir pats rinkosi filmo režisierių. Filmas pasakoja istoriją apie konflikto, įvykusio 1990 metais, sužalotą šeimą bei Airijos respublikonų armijos (IRA) narę, gelbstinčią savo sūnų.

REKLAMA
REKLAMA

4. „Maikas ir Deivas ieško pamergių“ (Mike And Dave Need Wedding Dates)

Šie du broliai manė, jog yra pasiutę, kol nesutiko „mielų“ merginų! Vakarėlių liūtai broliai Maikas (akt. Adam DeVine) ir Deivas (akt. Zac Efron) nuolat sugadina gražiausias šeimos šventes. Jie be perstojo krečia šunybes ir į bėdas patenka ne tik patys, bet į jas įtraukia ir aplinkinius. Artėjant sesers vestuvėms, jų tėtis, tikėdamasis sutramdyti nenuoramas brolius, įsako šiems susirasti padorias merginas, kurios atlydėtų juos į šventę Havajuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Intensyvios paieškos juos atveda net į televizijos pasimatymų šou. O štai ten brolių pasirodymą pastebi dvi nutrūktgalvės merginos Tatjana (akt. Aubrey Plaza) ir Alisa (akt. Anna Kendrick). Jos nei elegantiškos, nei išsilavinusios, nei padorios, tačiau galimybė nemokamai nuvykti į Havajus pasiutėlėms apsuka galvą...

Nuotaikingoje komedijoje žiūrovų laukia saulėti Havajai, vienerios vestuvės, šimtai nesusipratimų ir iki ašarų juokinga vaidyba.

Apie „Viaplay“

„Viaplay“ yra didžiausia vaizdo transliacijų internetu platforma Baltijos šalyse, suteikianti galimybę žiūrėti visame pasaulyje vertinamus filmus, serialus, turinį vaikams, dokumentiką ir geriausių sporto turnyrų transliacijas bet kuriuo metu, per kompiuterį, planšetę ar mobilųjį telefoną ir be jokių reklamų. „Viaplay“ priklauso tarptautinei žiniasklaidos ir televizijos transliuotojų grupei „Modern Times Group“ (MTG), kuri veikia keturiuose žemynuose ir teikia nemokamos ir mokamos televizijos, radijo ir turinio kūrimo paslaugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų