REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Lucy Litman  (nuotr. Instagram)

Spintos revizija gali baigtis dviem būdais: arba atrasite daugybę tų nuostabių aprangos „perliukų“ ir negalėsite patikėti, kad kažkada taip rengdavotės, arba atrasite daugybę tų nuostabių „perliukų“, į kuriuos nebetilpsite. Pastaroji pabaiga šiek tiek skaudina.

14

Spintos revizija gali baigtis dviem būdais: arba atrasite daugybę tų nuostabių aprangos „perliukų“ ir negalėsite patikėti, kad kažkada taip rengdavotės, arba atrasite daugybę tų nuostabių „perliukų“, į kuriuos nebetilpsite. Pastaroji pabaiga šiek tiek skaudina.

REKLAMA

Atlikusi savo pačios spintos valymą, vienai merginai teko patirti antrąjį variantą, tačiau ji atsisakė minties, kad tai yra blogai.

Lucy Litman socialiniame „Instagram“ tinkle paskelbtas įkvepiantis įrašas pasakojo apie tai, kaip tvarkydama drabužinę ji rado savo kažkada taip mėgiamą suknelę. Pasimatavusi 34 dydžio apdarą Lucy suprato, kad negali jo užsisegti.

Savo įraše mergina rašė apie tai, kaip pastarąjį laiką ji vis dažniau susimąstydavo apie savo kūno sudėjimą ir sveikatą, kai „draugė“ pasakė, jog ji apsileido ir turėtų nustoti valgyti tiek daug duonos.

REKLAMA
REKLAMA

Įskaudinta mergina anksčiau turėjo valgymo sutrikimą, kuris kontroliavo jos gyvenimą mažindamas skaičius svarstyklėse, ant kurių Lucy lipdavo daugiau nei 5 kartus per dieną.

REKLAMA

„Šis mano laimės ir gyvenimo apribojimas trukdė draugystėms ir santykiams, nes izoliuodavau save namuose, kuriuose nebūdavo maisto“, - prisiminė ji.

Tačiau į visus kūnus pozityviai žiūrinti Lucy, turinti dar ir tinklaraštį, atsisako sugrįžti į tuos laikus ir nesiruošia būti žlugdoma vien tik dėl to, jog jos suknelė jai nebetinka.

Mergina paaiškino kodėl ji atsisako leisti mintims apie neįtilpimą į mylimus drabužius tapti jos psichinių ligų priežastimi ar kitaip daryti įtaką jos sunkiai atrastam gyvenimo džiaugsmui.

„Daugelis mano darbų, kuriais čia dalinuosi, yra įkvėpti šios patirties. Maistas man niekada nekėlė laimės, taip pat apie maistą galvoja ir draugai bei šeimos nariai, tad tikiuosi parodyti linksmesnę to, ką valgome, pusę ir padėti aplinkiniams galvoti apie spalvas, formas ir tekstūrą, vietoje to, kad skaičiuotų kalorijas arba kiek laiko reikės sportuoti, kad jas sudegintų. Džiaugiuosi galėdama pasakyti, kad šiuo metu mano ir maisto santykiai yra labai geri, o tie, kam tai padaryti vis dar sunku, žinokit, kad esate daugiau nei skaičius ir tarpas tarp šlaunų tikrai nėra svarbus (kai kuriems žmonėms, dėl jų fiziologijos ir kaulų struktūros, tai netgi yra neįmanoma). Svarbiausia atsiminti tai, jog jūs ne vieni ir esate mylimi“, - rašė Lucy.

REKLAMA
REKLAMA

Merginos įrašą pamėgo 2000 internautų, o jos idėjas palaikantys asmenys negailėjo ir komentarų.

„Visiškai su tavimi sutinku. Tarpelis tarp šlaunų, matomi šonkauliai ar kiti kaulai neapibūdina žmogaus. Esate individualios asmenybės su skirtingais ir įdomiais bruožais“, - komentavo vienas asmuo. „Esate jaunos ir gražios moterys, o drabužiai ar jų dydis tikrai nėra svarbus. Pasveikus nuo valgymo sutrikimo, nuėjai didelį kelią, tad neleisk niekam savęs nuo jo nustumti. Kol esi sveika, būsi mylima. Tu ir toliau spindi pozityvumu ir esi pavyzdys jaunoms merginos, kovojančioms su kūno išvaizda. Įveikime šią ligą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų