REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Džiugūs susitikimai, įkvepiančios naujienos, intriguojančios pažintys. Beje, šiandien užsimezgusi simpatija gali virsti rimtais jausmais. Tai laimingų permainų namie ir veikloje metas. Tik nepamirškite saiko ir stenkitės nemesti kelio dėl takelio.

Tauras

Vidinės ramybės atgavimo metas, kai viskas pasisuka jūsų naudai ir pavyksta net geriau, nei galite norėti. Mažiau dirbkite (šiuo metu darbas bus tikrai ne vilkas) – tai poilsio metas.

Dvyniai

Sulauksite pagalbos ir dėmesio – tiesiog kartais to reikia paprašyti. Pasidžiaukite tuo, ką turite, ir tapsite laimingi. Tai laimingos meilės metas, tiktai stenkitės pastebėti aplinkinių jums siunčiamus ženklus.

Vėžys

Būsite išradingi, veiklūs, tiesa, daug neužsigriebkite: geriau daugiau laiko skirkite šeimai, neatliktiems darbams namie. Prisiminkite ir įvykdykite duotus pažadus artimiesiems. Tinkamas laikas tikrintis sveikatą, pagaliau prisiruošti ir nuvykti į sporto klubą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Labiau pasikliaukite sutuoktiniu, partneriais: jie pasiūlys gerą išeitį, naujų, perspektyvių sprendimų, per juos ateis taip reikalingos permainos. Ši diena padės ir norintiems susitaikyti su savo pora ar tiesiog pagerinti santykius: daugiau laiko praleiskite kartu.

REKLAMA

Mergelė

Netikėtai gali atsirasti išeitis, ateiti pagalba. Tinkamas laikas tvarkyti draudimo, paskolos reikalus. Tiesa, kreditui imti geresnė rytdiena, kaip ir pinigų skolintis. Geras laikas nueiti į kapus, pasimelsti už mirusiuosius.

Svarstyklės

Puikus laikas svarbiems susitikimams, kelionėms. Naujos idėjos, geri pasiūlymai, tik nepraraskite realybės jausmo: viską pasverkite, apskaičiuokite. Galimas romantiškas nuotykis.

Skorpionas

Pats laikas pasiaiškinti, kokie jūsų prioritetai. Dalykiniai, finansiniai pasiūlymai bus naudingi: nuo rytdienos jau galima imti juos įgyvendinti. Mokėkite džiaugtis tuo, ką turite, – tai atvers duris į ateities sėkmę. Nebūkite per griežti mylimam asmeniui.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pasistenkite išgirsti, ką sako artimieji, draugai, – gali būti, kad nematote ko nors aiškiai naudingo, kas visai šalia jūsų žada didelę naudą. Iš tiesų jūsų laukia didelės ir geros permainos, jei šiomis dienomis priimsite atsakingą sprendimą ir imsite iš karto veikti (tam palankesnė rytdiena).

Ožiaragis

Ilgesys, netikrumas neturi pagrindo, bet gali varginti: jums reikia poilsio ar bent jau nuoširdaus pokalbio su draugu. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite rytdienai, šiandien reikia tiesiog pasvajoti. Geras laikas SPA procedūroms, atpalaiduojamajam masažui.

Vandenis

Daug neplanuokite, spręskite šios dienos problemas, ir sėkmės tikrai pakaks. Laukia nepaprasti susitikimai, žavios pažintys. Tai išskirtinės sėkmės diena, kai viskas vyksta taip, kaip jums reikia.

Žuvys

Netikėtų dovanų, staigmenų, nuoširdumo metas. Būkite ir patys dosnūs: nešykštėkite nei dėmesio, nei šilumos, nei laiko. Puikus metas labdarai ir vertingiems pirkiniams, kurie nudžiugins artimuosius, papuoš jūsų namus, padarys juos patogesnius.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų