REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Dvilypis metas, kai lengva užsimiršti, galvą pamesti ir įsivelti į nemalonumus, tad laikykitės savo nuomonės. Tiktų tvarkyti skubius reikalus. Galimos pažintys ir su ypatingais asmenimis – jie gali pakeisti jūsų gyvenimą.

Tauras Jūsų nuojauta teisinga, tad mažiau klausykite svetimų komentarų, kieno nors įkalbinėjimų ir labiau kreipkite dėmesį į savo vidinį balsą. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas: ši diena bus sėkminga ir be jūsų pastangų (kai kas pasirūpins palengvinti jūsų naštą).

Dvyniai Pakaks ne tik sėkmingų progų, optimizmo, bet ir žioplumo: galite pražiopsoti svarbius dalykus. Vis dėlto laukia geri postūmiai jums svarbiu klausimu.

Vėžys Gali užgriūti nemenkas darbų, rūpesčių, užmirštų pareigų krūvis ne tik darbe, bet ir namie. Išsigąsti nereikėtų: draugiška pagalba garantuota. Paieškokite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti, jam bus smagu jums pagelbėti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Stenkitės įsiklausyti į kitų kalbas, išgirsite netiesiogiai jums pasakytą gerą patarimą, naudingą informaciją apie slaptus, subtilius, bet reikšmingus dalykus. Puikus laikas deryboms, susitarimams. Palanki proga taikytis su savo pora, įteikti dovaną mylimam asmeniui.

REKLAMA

Mergelė Jūs pasirengę dideliems, rizikingiems darbams, ir ši diena tam puikiai tinkama. Palanku tvarkyti draudimo ir skolų reikalus.

Svarstyklės Netikėtai laimė nusišypsos ir jums. Ne viskas taip blogai, kaip manote! Tiesa, jums patiems negalima rizikuoti jokiuose reikaluose. Įsipareigoti reikėtų atsargiai. Beje, šiandien tinkama proga be prievartos priversti savo vaikus padaryti tai, ko nepavyko ilgą laiką.

Skorpionas Netikėtos sėkmės metas, kai atsiranda naujų galimybių. Šios dienos susitikimai, gauti pasiūlymai bus naudingi. Beje, tai palankus metas įtikinti vadovą savo sumanymo pranašumu ir apginti įžeistą garbę, jei anksčiau buvote apšmeižti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Palankus metas blaiviai mąstantiems, neišpuikusiems, turintiems gerų draugų ir partnerių – jūsų laukia naudingos permainos. Pavyks suvokti svarbių dalykų bendraujant su bičiuliu ar mylimu žmogumi.

Ožiaragis Nesistenkite visko sužinoti, suprasti, nenorėkite šiuo metu kontroliuoti situacijos – savaime viskas susitvarkys geriau, nei jums patiems tai pavyktų. Galimos malonios staigmenos iš artimo žmogaus ar draugų.

Vandenis Viskas priklausys nuo jūsų pastangų. Dabar bus svarbu ne tik užduotis gerai atlikti, bet ir užsitikrinti aplinkinių simpatijas, – nesistenkite vieni įveikti dabartinių sunkumų. Tad likite sąžiningi su artimaisiais, draugais, dalykiniais partneriais, tai sustiprins pasitikėjimą jumis ir padės įgyti jų paramą.

Žuvys Aplinkybės skubins spręsti finansines problemas: išeitį rasite, ir net diržų veržimo taktikos neprireiks. Daugiau bendraukite, susitikite su asmeninis, jau patyrusiais panašių sunkumų, iš jų sulauksite pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų