REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmosiose rungtynėse Utenoje – nulinės lygiosios

„Utenio“ ekipa pirmose rungtynėse Utenoje 33-ąją minutę likę dešimtiese iškovojo tašką rungtyniaudami su Kauno „Stumbro“ komanda.

„Utenio“ ekipa pirmose rungtynėse Utenoje 33-ąją minutę likę dešimtiese iškovojo tašką rungtyniaudami su Kauno „Stumbro“ komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rungtynes aktyviau pradėję uteniškiai pirmąsias penkias minutes kontroliavo kamuolį, bet pavojingesnių atakų sukurti nepavyko.

REKLAMA

Svečiai iš Kauno surengė pirmąją grėsmę po „Utenio“ vartininko klaidos. Marius Papšys galėjo nubausti uteniškius, bet užfiksuota nuošalė.

Prabėgus dešimčiai rungtynių minučių, Vladislavas Nikitinas prasižengė prieš „Stumbro“ žaidėją netoli savo vartų. Kamuolį po baudos smūgio už galinės linijos galva išmušė tas pats V. Nikitinas, o kauniečiai kėlė kampinį, bet jis buvo nepavojingas.

Netrukus pavojus ir vėl kilo prie „Utenio“ komandos vartų. Aurimui Tručinskui prasižengus prieš „Stumbro“ žaidėją smūgiuotas baudos smūgis pasiekė kauniečių žaidėją ir buvo nukreiptas į Luko Paukštės ginamus vartus, bet vartininkas neklydo.

REKLAMA
REKLAMA

Pavojinga ataka atsakė ir uteniškiai. Po pakelto kampinio prie „Stumbro“ vatų, kamuolys atsidūrė ties 16 metrų žyma, bet Valentino Jeriomenkos smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų.

Įpusėjus pirmajam rungtynių kėliniui, abi ekipos apsikeitė pavojingomis atakomis. „Stumbro“ smūgiuotą kamuolį nesunkiai pagavo uteniškių vartininkas, o Edvinas Baniulis mušė pavojingiau ir kamuolys skriejo šalia skersinio.

Likus penkiolikai minučių iki pirmosios rungtynių pusės, Gabrielius Zagurskas atliko baudos smūgį iš 30 metrų, bet kamuolys skriejo toli nuo tikslo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitoje atakoje G. Zagurskas šalia varžovų vartų sužaidė pavojingai prieš „Stumbro“ gynėją ir jam buvo parodyta raudona kortelė. Uteniškiai rungtyniauti aikštėje liko dešimtiese.

Po pašalinimo „Utenis“ surengė pavojingą ataką. E. Baniulis baudos aikštelėje atsidūrė vienas prieš vartininką, bet smūgiuotą kamuolį „Stumbro“ vartininkas sugavo.

Artėjant pertraukai, kauniečiai perėmė iniciatyvą ir užspaudė uteniškius jų aikštės pusėje, bet svečiams pasižymėti nepavyko. Per pridėtą pirmojo kėlinio laiką „Utenis“ dar galėjo nubausti svečius iš Kauno po galva smūgiuoto Stefano Cebaros kamuolio, bet kauniečių vartininkas ir vėl neklydo.

REKLAMA

Į rūbines abi ekipos iškeliavo esant lygiam rezultatui 0:0.

Prasidėjus antrajam kėliniui, pavojingą ataką sukūrė „Stumbro“ žaidėjai. M. Papšio galva smūgiuotas kamuolys skriejo šalia virpsto.

Svečiai iš Kauno ir toliau bandė kurti pavojingas atakas prie „Utenio“ vartų, bet vis pritrukdavo tikslumo iki paskutinės smūgio stadijos.

Įpusėjus antrajam kėliniui, rungtynių iniciatyva ir toliau priklausė svečiams iš Kauno.

Artėjant antrajam kėliniui į pabaigą, 80 rungtynių minutę, „Utenio“ gynėjas prasižengė prieš „Stumbro“ žaidėją, o smūgiuotas kamuolys nuo 16 metrų žymos skriejo virš skersinio.

Per pridėtą antrojo kėlinio laiką „Stumbro“ futbolininkai bandė šturmuoti „Utenio“ vartus, o uteniškiai patikimai gynėsi ir iškovojo tašką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų