REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Milly Smith (nuotr. Instagram)

Vasara jau čia pat, tačiau vis ilgėjančias dienas ir šiltesnius saulės spindulius temdo jaučiamas spaudimas, kad šiam šiltajam metų laikui reikia turėti idealią figūrą.

28

Vasara jau čia pat, tačiau vis ilgėjančias dienas ir šiltesnius saulės spindulius temdo jaučiamas spaudimas, kad šiam šiltajam metų laikui reikia turėti idealią figūrą.

REKLAMA

Nemažai žmonių nesirengia planuoti atostogų prie jūros ar kur šilčiau, nes gėdijasi savo kūno ir bijo jį rodyti paplūdimyje, tačiau viena vaizdo įrašus kurianti ir savo figūros nesigėdijanti mergina teigia, kad užteks taip elgtis.

Milly Smith yra nusiteikusi prieš visas tas negatyvias reklamas ir „motyvacines“ „Instagram“ žinutes, menkinančias žmogaus savigarbą. Sveiko kūno propaguotoja ir kampanijos #manokietaskūnas kūrėja savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino serija nuotraukų, kuriose ji tokia, kokia yra iš tikrųjų. Kai kuriose fotografijose Milly pozuoja vien tik su apatiniais ir ieško jos figūrą pabrėžiančio kampo.

Naujausias merginos įrašas skirtas kompanijoms, skatinančioms visus žmones siekti to „tobulo kūno“.

„Sveiki, vasaros dietų/produktų reklamuotojai. Jei norite žinoti, jumis šiemet nesinaudosiu. Ne nuo vienos mano vasaros jūs pašalinote šypsenas ir privertėte slėptis po sluoksniais drabužių bei gėdytis savęs. Šiemet eikit šikt. Juoksiuos iš visų jūsų bandymų ir mane įtraukti į šį vien negatyvias emocijas skleidžiantį ratą, bet tuo metu valgysiu ledus ir mėgausiuosi „pina colada“. Ši mergina neturi laiko jums, nes ji užimta gyvenimu“, - rašė Milly.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotrauka susilaukė jau 8 tūkst. paspaudimų „patinka“, o sekėjų gretos taip pat padidėjo. Daugelis jų, įkvėpti padrąsinančių merginos žodžių, patys išreiškė savo nuomones.

REKLAMA

„Net neįsivaizduoji, kaip tave gerbiu. Negaliu patikėti, kad dabar galiu valgyti maistą neskaičiuodama kalorijų. Ir vėl galiu mėgautis pieno kokteiliais. Ačiū tau“, - rašė vienam moteris.

„Privalėjau tai perskaityti. Ruošiuosi skristi į Jamaiką atostogoms. Maniau, kad manęs šios reklamos neveikia, bet klydau. Jaučiu, kaip manyje kaupiasi nerimas dėl maudymosi kostiumėlio pirkimo ir akių nusukimas nuo skanių desertų“, - pridūrė kita.

Milly „Meilės sau“ klubas lėtai didina narių skaičių. Šiuo metu merginos paskyrą seka beveik 130 tūkst. internautų.

REKLAMA
REKLAMA

Apie šią situaciją mergina taip pat kalbėjo ir vienam iš savo vaizdo įrašų.

„Nenuostabu, kad mūsų galvose sukasi mintys apie dietas, nes tai reklamuojantys ir apie tobulus kūnus kalbantys plakatai, yra visur. Realybėje, mūsų kūnai jau dabar yra pasiruošę kaitintis paplūdimyje. Niekas nesakys, jog dėl nepakankamos dietos jums draudžiama rodytis paplūdimyje. Ši badavimo kultūra mus verčia manyti, kad nepakankamai save gerbiame ir taip nebus tol, kol neatsikratysime kažkiek svorio. Tai netiesa. Šioje planetoje esame ne tam, kad būtų nuolatos prislėgti. Čia gyvename dėl to, jog mėgautumės šiuo laikotarpiu, o tuo metu dietos mums to daryti neleidžia“, - sakė Milly.

Apie tai reikėtų išgirsti vis dažniau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų