REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąjį gegužės sekmadienį, per Motinos dieną, atokioje sodyboje netoli Nemenčinės ankstų rytą rasti nužudyti sutuoktiniai. Šviesūs ir gerbiami žmonės – matematikos profesorius Eduardas ir ilgametė pradinių klasių mokytoja Teresė.

Pirmąjį gegužės sekmadienį, per Motinos dieną, atokioje sodyboje netoli Nemenčinės ankstų rytą rasti nužudyti sutuoktiniai. Šviesūs ir gerbiami žmonės – matematikos profesorius Eduardas ir ilgametė pradinių klasių mokytoja Teresė.

REKLAMA

Įtariamasis kraupiu nusikaltimu – jų jauniausias sūnus. Architektūros studijas baigęs Romas. 34-erių metų vyras, kaip įtariama, kastuvu ir kirviu užkapojo savo tėvus, su jų lavonais praleido visą naktį, o sulaikomas policijos pareigūnų priešinosi iš visų jėgų.

„Aš taip drąsiai uždėjau, nes labai mylėjau tą profesorių. Apsikabindavau su juo, nes jie patys geriausi mano draugai. Užėjau į virtuvę, žiūriu – kastuvas. Toks peilis didelis. O tas profesorius guli ant šono. Kad ten kraujas – nesupratau. Pagalvojau, kad burokėlių sriuba išpilta. Tame pačiame kambaryje buvo ir Romas, bet aš į jį nekreipiau dėmesio“, - sakė pasakojo kaimynė Ana.

Moteris priduria, kad galiausiai supratusi, ką mato, ėmė šaukti Teresę. „Tas Romekas nuėjo į tokį kambarį, kuriame galima užsirakinti. Jis mane matė, bet manęs nelietė. Aš išėjau į lauką ir žiūriu – ji guli žolėje, kokie 2 metrai nuo namo. Kai priėjau arčiau, matau – likę tik plaukai“, - siaubingas detales atskleidė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Nei kaimynai, nei artimieji negali suprasti, kodėl įvyko šios kruvinos žudynės. Už ką mylimas sūnus, atvykęs pasveikinti savo mamos Motinos dienos proga, vietoje puokštės gėlių griebė kirvį ir kastuvą?

REKLAMA

Prieš keletą savaičių pažįstami matė ir stebėjosi, kodėl per mirusios kaimyno laidotuves, Romas tarsi bijojo užeiti į bažnyčią.

„Žinokit, čia buvo kaimyno laidotuvės ne taip seniai, mūsų mylimo kaimyno, tai jis buvo su mama ir aš žiūrėjau, kaip jis elgėsi per tas laidotuves, jis taip buvo kaip kitoje erdvėje. Marmurinis, net nejudėjo. Aš taip net nustebau, net vis tiek, žmogus reiškia kažkokias emocijas, visa kita. Bet jis buvo toks visas kaip marmurinis, kaip statula. Sėdėjo ir tiesiog nereagavo į nieką. Jo kažkoks neįprastas elgesys“, - pasakojo dar vienas kaimynas Albertas.

REKLAMA
REKLAMA

Į nužudymo vietą atvyko ekstrasensai Leopoldas ir Rasa Malinauskai. Kaimynai ir giminaičiai norėjo sužinoti, ar sūnus planavo tėvų žmogžudystę, o gal tai – šeimos prakeiksmas?

„Labai kultūringi. Labai nuostabūs kaimynai. Ji buvo labai nuostabaus grožio mama“, - prisimena kaimynas Albertas.

„Vakare ji dar skambino kaimynei. Tai čia galėjo atsitikti arba sekmadienį vakarę, arba pirmadienį iš ryto“, - pasakojo nužudytųjų giminaitis Jonas.

Tačiau aiškiaregė Rasa pasakojo, kad tai nebuvo tiesiog šeimos barnis. Ir net ne alkoholis sukėlė sūnaus įsiūtį. Neva kaip tik tuo metu buvo labai stipri pilnatis.

Negana to, aiškiaregiai teigia, kad jų šeimą yra apėmęs prakeiksmas ir tai buvo ne vienintelės aukos.

Išsamiau žiūrėkite laidos „Prieš srovę“ siužete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų