REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Keblokas laikas, neapsigaukite. Tai keistas metas, kai reikia pasikliauti savieiga, – aktyvios pastangos vargu ar pasiteisins. Šiandien derėtų vengti svaigalų ir neblaivių asmenų.

Tauras

Aktyvus metas, žadantis gausius susitikimus, pažintis – tiek dalykines, tiek romantiškas. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų, neapgalvotų susitarimų: gali būti nelengva juos įvykdyti.

Dvyniai

Jaučiatės pavargę? Geriausia likti namie (jei tai įmanoma), atidedant dalykinių reikalų tvarkymą kitai dienai. Jūsų nuoširdus rūpinimasis artimaisiais jus sustiprins, nuramins.

Vėžys

Kūrybingas metas: būsite apimti įkvėpimo. Labiau seksis intuityviems asmenims. Siekite atitaisyti bendravimo klaidas su vaikais, sutuoktiniu, daugiau dėmesio skirkite tėvams, seneliams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Siekite labiau pasitarnauti artimiesiems, jų labui vertėtų paaukoti ir dalykinius reikalus. Patartina grąžinti skolas draugams ir giminaičiams. Tai geras laikas tikrintis sveikatą.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien bus svarbu įveikti aplinkinių nepasitikėjimą, nepasitenkinimą, sutvirtinti gerus santykius su partneriais, kolegomis, draugais, šeimos nariais, kad ilgam laikui turėtumėte patikimų sąjungininkų, galinčių jus suprasti ir paremti. Būkite pakantesni antrajai pusei, taikytis suskubkite pirmi.

Svarstyklės

Nepasiduokite liūdesiui, kaip ir konkurentų provokacijai. Ko gero, viskas kiek geriau, nei manote. Saugokite savo ramybę, pinigus, turtą. Būkite atidesni sveikatai.

Skorpionas

Nusivilti visada suspėsite, o kol kas pasidžiaukite tuo, kas išeina, ką turite. Neskubėkite veltis į romantiškus nuotykius, o jūsų laukia populiarumas toli nuo namų. Diena palanki viešnagėms, kelionei.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tinkamas metas susitikimams su įtakingais asmenimis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai. Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo, jei reikia, tai ir patvirtinimo raštu – abstraktūs pažadai, ko gero, bus pamiršti.

Ožiaragis

Siekite susitaikyti su draugu, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius – ateityje daug ką lems dabartinių ryšių stiprumas. Būkite atidūs įsipareigodami: šios dienos susitarimų gali nepavykti įvykdyti.

Vandenis

Neskubinkite įvykių, ypač finansinių reikalų tvarkymo, kitaip situacija gali atsigręžti prieš jus. Būkite kantresni ir švelnesni tiems, kurie jus myli, daugiau laiko raskite poilsiui.

Žuvys

Aktyvus metas, tačiau neskubėkite, nepriimkite atsakingų sprendimų. Nevarginkite savęs sudėtingais ir nemaloniais reikalais. Nerizikuokite pinigais. Likite ištikimi savo porai. Svarbius reikalus, didelius pirkinius atidėkite rytdienai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų