REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jums šį rytą bus sunku keltis iš lovos. Jausite silpnumą, mieguistumą ar pagirių simptomus. Galbūt kils stresas dėl neatlikto darbo, nemalonaus viešo įvykio, negauto atlygio, vagystės ar kt. Nesukčiaukite ir nebūkite patiklūs.

Tauras

Lengva apsigauti dėl komercijos, verslo, pirkinių. Nesugadinkite pasiskolinto daikto, dokumento. Laiku atsakykite į laiškus, užklausimus, parenkite ataskaitas, reklamą ir pan. Susiplanuokite dienotvarkę ir jos laikykitės.

Dvyniai

Svarbiausia apsvaigus nesėsti prie vairo ir nežiopsoti kelyje bei saugoti transporto priemonę nuo vagių. Visa kita turėtų sektis neblogai. Regis, rasite laiko ir šeimai, ir draugams.

Vėžys

Jeigu naktis praeis ramiai, be nemalonumų, tai dienai įsibėgėjus jausitės vis smagiau. Visgi ne visur galima linksmintis. Pramogoms, flirtams turi būti tinkamas laikas ir vieta. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jeigu mylimas žmogus, vaikai naktį netrukdė išsimiegoti, šiandien būsite darbingi ir daug nuveiksite. Vis dėlto antrasis pusdienis bus sėkmingesnis ir malonesnis. Saugokite sveikatą.

REKLAMA

Mergelė

Partneris, giminaitis ar kolega gali reikšti pretenzijas, jeigu paviešinote kažkokią informaciją, paviešinote paslaptį ar kt. Jeigu patys išgirsite paskalas, neskubėkite jų priimti už gryną pinigą.

Svarstyklės

Jūs patyliukais nerimausite, o gal ir graušitės dėl artimo žmogaus klajonių, nenumaldomo jo nepasitenkinimo, išsisukinėjimo ar kt. Norėsis aistringų jausmų, gilaus supratimo, intymumo.Tikėtini rūpesčiai finansiniuose reikaluose.

Skorpionas

Būkite atidesni vaikų ir partnerio poreikiams, nes jeigu galvosite vien apie savo ateitį, galite nematyti to, kas šalia jūsų ir yra visų brangiausia, svarbiausia. Prisiminkite savo vertybių skalę, pagalvokite apie tikruosius prioritetus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jeigu jums reikia laikyti egzaminą, rengti pristatymą, kalbėti viešai, galite jaustis nepasiruošę ir sutrikę. Visgi įdienojus, ypač popiet, savimi jau pasitikėsite daug labiau. Galite suprasti, kad turite neišeikvotų rezervų.

Ožiaragis

Labiau saugokite savo techniką nuo vagių, o reputaciją - nuo intrigantų. Su draugais elkitės taip, kaip norėtumėte, kad jie su jumis elgtųsi. Galite gauti žinią, kuri primins neišspręstą problemą, įsipareigojimą.

Vandenis

Šiandien galite keistokai jaustis. Galbūt kamuos stipri nuojauta, neįprastas suvokimas. Galite iššifruoti kažkieno klastą, melą. Gali pildytis kai kurie prietarai, baimės. Tiktų užsiimti menine veikla.

Žuvys

Emocijos banguos, vadinasi, jausitės tai gerai, tai blogai. Jeigu naktį, paryčiais jūsų niekas neapgaus, neapvogs, tuomet nebus kuo skųstis. Popiet pasižymėsite nusiteikimu dirbti, veikti, organizuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų