REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
88
Constance Hall  (nuotr. facebook.com)

Su vaikais kalbėti apie tai, iš kur atsiranda vaikai tikrai nėra lengva, bet viena tinklaraštį rašanti mama nusprendė šia labai prieštaringa tema su savo sūnumis pasidalinti „Facebook“ tinkle, tikėdamasi, kad apie tai jie vėliau sužinos būtent perskaitę mamos įrašą.

88

Su vaikais kalbėti apie tai, iš kur atsiranda vaikai tikrai nėra lengva, bet viena tinklaraštį rašanti mama nusprendė šia labai prieštaringa tema su savo sūnumis pasidalinti „Facebook“ tinkle, tikėdamasi, kad apie tai jie vėliau sužinos būtent perskaitę mamos įrašą.

REKLAMA

Australijoje gyvenanti Constance Halls (32 m.) savo atviru ir nuoširdžiu padriku pokalbiu apie paneles norėjo išmokyti savo sūnus gerbti moteris, tačiau šis įrašas susilaukė nemažai kritikos.

Šimtai vyrų ir moterų gyrė mamos sprendimą. Constances nuomonę pamėgo daugiau nei 21 tūkst. žmonių, o 830 jų išdrįso ir pakomentuoti.

Savo įrašą Constance pradeda paaiškindama, kad tai skirta jos brangiausiems sūnums ir visiems jaunuoliams pasaulyje, susidūrusiems su merginomis.

REKLAMA
REKLAMA

Billie-Violeto (7 m.) ir Arlo (5 m.) bei dvynių Snow ir Rumi (2 m.) mama rašė: „Visos moterys yra skirtingos ir jų tikrai neperprasite. Tikriausiai, kad iki galo neperprasite netgi tos vienintelės. Jei šiuo savo pareiškimu padarysiu įtaką bent vienai jūsų santykių su moterimis daliai, būsiu laiminga.“

REKLAMA

Moteris paaiškino, kad su berniukais apie seksą kalbėti reikia ir pataria, kad apie merginas kalbėti reikia taip, kaip norėtumėte, kad kalbėtų apie jūsų seseris. Ji taip pat neišvengia moterų mėnesinių temos ir sako savo sūnums suvyriškėti ir su tuo susitaikyti.

„Pirkite tamponus, skalbkite apatinius. Nebūkite bailiai, kai kalba eina apie moteriškas bėdas“, - pridūrė ji.

Tada pokalbis tapo labiau intymus ir Constance pasidalino netgi kai kuriomis savo miegamojo paslaptimis, pasiūlydama sūnums išmokti pamilti visą moterį, o ne tik jos išvaizdą, jei nori, kad jos su jais mylėtųsi.

REKLAMA
REKLAMA

Ji perspėjo, kad moterys nori daugiau, nei penio: „Būkite kūrybingi ir nepasiduokite, kai paprastas pamaloninimas jai nedaro įspūdžio. Ji nuo jūsų nieko neslepia ir kalba atvirai, tad pasistenkite labiau.“

Constance savo vaikams pataria pirmenybę teikti savo moteriai ir už ją kovoti bei palaikyti ją, kai jai to labiausiai reikia ir net tada, kai jos pačios tampa mamomis.

„Būkite šalia, dalinkitės pinigais, gerbkite jos draugus, nupirkite jai gero vyno ir neleiskite jos grožiui jūsų gąsdinti. Jums ji nepriklauso. Jums pasisekė, kad eiti per gyvenimą kartu ji pasirinko būtent jus“, - rašė ji.

Mama taip pat aptarė ir skyrybų temą, patardama, kad jei jau taip nutiko, geriausia yra ją paleisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mylėkite savo mamą. Merginoms tai patinka, tačiau nepamirškite rodyti, kad ji yra svarbiausia. Ji vienintelė. Ji – jūsų žvaigždė“, - užbaigė Constance.

„Tikiuosi, kad mano berniukas užaugs būtent toks. Auginu jį viena ir stengiuosi kaip galėdama“, - rašė viena iš komentatorių.

„Puikiai pasakyta! Yra labai svarbu mokyti visus vaikus pagarbos, gerumo ir meilės“, - pridūrė kiti.

Moters laiškas „Facebook“:

„Šis padrikas pokalbis skirtas mano mieliesiems jau paaugusiems sūnums ir visiems jaunuoliams. Visos moterys yra skirtingos ir jų tikrai neperprasite. Tikriausiai, kad iki galo neperprasite netgi tos vienintelės. Jei šiuo savo pareiškimu padarysiu įtaką bent vienai jūsų santykių su moterimis daliai, būsiu laiminga.

REKLAMA

1. Jūsų laimė priklausys nuo to, kaip bendraujate su moterimis. Nesvarbu ar tai moteris, su kuria turėjote vienos nakties nuotykį, ar dar tik planuojate, vedėte ar ką tik sutikote bare. Niekas taip nežavi moters, nei žinojimas, kad apie ją kalbama pagarbiai. Jei kiti jus bandys įtikinti, jog taip kalba visi vyrai, t.y. vadina jas storomis, pasakoja intymias gyvenimo detales ar ant jų išsilieja, visa tai darys įtaką jūsų laimei. Neuždraudžiu apie moteris kalbėti su draugais, bet darykite tai su pagarba. Apie merginas kalbėkite taip, kaip norėtumėte, kad kalbėtų apie jūsų seseris.

2. Jūs šiame pasaulyje atsidūrėte dėl daugelio priežasčių, bet viena pagrindinių – moterų menstruacijos. Taip, tai kraujavimas iš vaginos. Tai nėra šlykštu ar kažkas baisaus. Iš tiesų, tai iš dalies labai graži akimirka. Norite užkariauti merginos širdį? Mylėkite ir tai, kas jos viduje. Niekas taip nekaitina moterų kaip vyras, nebijantis mėnesinių. Pirkite tamponus, skalbkite apatinius. Nebūkite bailiai, kai kalba eina apie moteriškas bėdas.

REKLAMA

3. Kalbant apie vaginas... raukykitės kiek norite, bet tai žinoti – svarbu. Moterys nori daugiau, nei tik penio. Būkite kūrybingi ir nepasiduokite, kai paprastas pamaloninimas jai nedaro įspūdžio. Ji nuo jūsų nieko neslepia ir kalba atvirai, tad pasistenkite labiau.

4. Kovokite dėl motinų, nes jos tampa nepastebimos, kai pagimdo vaikus. Teikite moterims pirmenybę ir kovokite už jų individualumą. Nepamirškite leisti jai užsimiršti, kuo ji buvo prieš jus sutinkant – pašėlsi, kūrybiška, nenuspėjama ar paslaptingai kukli, seksuali moteris.

Pasaulyje, kuris stengsis įtikinti ją nustoti kovoti dėl galimybės būti pirmai, paskatinkite ją būti savo pačios žvaigžde. Būkite šalia, dalinkitės pinigais, gerbkite jos draugus, nupirkite jai gero vyno ir neleiskite jos grožiui jūsų gąsdinti. Jums ji nepriklauso. Jums pasisekė, kad eiti per gyvenimą kartu ji pasirinko būtent jus. Nušvieskite tą kelią, nes kitaip galite greitai vėl tapti vieni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Gali tekti ją paleisti. Nebūk šunsnukis ir nesekiok, negąsdink ir negrasink jai, nes gali nudegti. Kartą atstūmiau vyrą, kuris nusišypsojo, pamerkė akį ir nuėjo. Šio dalyko gailiuosi. Kad ir kaip ją mylite, kartais reikia tiesiog pasitraukti.

Gerbkite tai.

Gerbkite ją.

Mylėkite savo mamą. Merginoms tai patinka, tačiau nepamirškite rodyti, kad ji yra svarbiausia. Jis vienintelė. Ji – jūsų žvaigždė

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų