REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tinkamas laikas atsakingiems veiklos susitikimams. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su jūsų reikalo finansavimu, dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomeninei bei šeimos narių nuomonei.

Avinas Tinkamas laikas atsakingiems veiklos susitikimams. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su jūsų reikalo finansavimu, dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomeninei bei šeimos narių nuomonei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jei trauks pavojai, avantiūros, pasakykite „ne“, nes nieko gero iš to neišeis. Taip pat nesileiskite įtraukiami į intrigas, nesivelkite neprašomi į svetimas problemas bei konfliktus. Vis dėlto tai nebloga diena skubiems reikalams tvarkyti. Nieko reikšmingo neatidėkite rytdienai.

REKLAMA

Dvyniai Netinkamas metas aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti, geriausia atsiriboti nuo pasaulio. Nereaguokite į provokacijas jausmų srityje: nusivilsite ir patirsite nuostolių.

Vėžys Neskubėkite apsispręsti, impulsyvūs sprendimai gali nepasiteisinti. Kad nebūtumėte suklaidinti (nors ir netyčia), tikrinkite informaciją, gautą net iš patikimų šaltinių, draugų, giminaičių. Nesivelkite į politinius, religinius debatus bei avantiūras, kaip ir ginčus dėl vaikų auklėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Venkite įsipareigoti tvarkydami piniginius, turto reikalus – nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi; galite paskatinti ryšio suirimą.

Mergelė Šiuo metu daug ką teisingai suprantate, vertinate, tad nenustebkite, jei gali tekti patarinėti savo draugams, ypač meilės bei finansiniais klausimais. Nerizikuokite savo reputacija tvarkydami verslo bei finansinius reikalus. Tai geras laikas įvairiems susitikimams, kelionėms.

Svarstyklės Darbe nieko svarbaus neplanuokite: ne viskas klostysis taip, kaip norėsis – jūsų iniciatyva vienaip ar kitaip bus apribota. Verta labiau užsiimti namais, šeima. Tinkamas metas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Palanki diena bet kokiai veiklai, tai sėkmingas metas. Jei sulauksite ugningų meilės prisipažinimų ir kitokių rimtų finansinių pasiūlymų, nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti. Šiandien tinkamas laikas tvarkyti vaikų reikalus ar tiesiog su jais atvirai, nuoširdžiai pasišnekėti dėl jų baimių, rūpesčių, nesėkmių.

Šaulys Prisiminkite praeities klaidas, tuomet patirsite mažiau netikėtumų. Gresia neplanuotos finansinės kliūtys, netikėtos problemos su partneriais ar vadovybe, bet jūs sutiksite galinčių pagelbėti, jums naudingai patarpininkauti. Palankus metas sveikatai tikrinti, sportuoti, kad pagerintumėte savijautą.

REKLAMA

Ožiaragis Negeras laikas ieškoti tiesos, aiškintis santykius (ypač darbe) – tai pakenks jūsų populiarumui. Tiesa, tai geras laikas įvairiems susitarimams: prašykite, derėkitės, nusileiskite.

Vandenis Aplinkybės vers grįžti prie senų problemų, jas spręsti. Būkite atidūs tvarkydami finansinius reikalus ir dėkingi už pastabas, gautas iš kolegų, pavaldinių, klientų. Pasistenkite kantriau reaguoti ir į sutuoktinio priekaištus.

Žuvys Geras laikas kelionėms, įvairiems susitikimams. Tvarkykite skubius dalykinius reikalus, ypač susijusius su užsieniečiais, kelionėmis. Tik apdairiau su pinigais. Venkite sukelti įtampą šeimoje: ginčai įsižiebs greitai, bet nepamirškite, kad šeima nėra mūšio laukas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų