REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienis bus ne tik šiltas, bet ir sėkmingas, anot astrologų. Štai ką jie pataria dvylikai zodiako ženklų. 

Šeštadienis bus ne tik šiltas, bet ir sėkmingas, anot astrologų. Štai ką jie pataria dvylikai zodiako ženklų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Galite gauti intriguojamą pasiūlymą iš jums neabejingo asmens.

Tauras Sugalvosite, kaip papildyti savo įspūdžių ir žinių arsenalą. Galbūt nulėksite į kultūrinį renginį, prasmingą paskaitą. Netikėtai gali pasisekti, jei norite sublizgėti erudicija, ieškote kontaktų su įtakingais asmenimis, įžymybėmis.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien būsite atviresni naujovėms ir įvairioms idėjoms, požiūriams. Tikriausiai su malonumu darbuositės, politikuosite ir jums neblogai seksis. Galite atlikti gana svarbų į(si)pareigojimą. Vis dėlto labai lengva suklysti.

Vėžys Noriai bendrausite su pažįstamais ir nepažįstamais žmonėmis. Tai turėtų būti naudinga, nes žodis po žodžio ir paaiškės, kad kažkuo vieni kitiems galite pagelbėti. Galite prisijungti prie įdomaus kolektyvinio sambūrio ar projekto.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jeigu turite darbų, užsakymų, kuriuos norite atlikti kitiems nematant ir nežinant, šiandien seksis gana gerai. Gali megztis meilės romanas. Regis, trauks mistika, svaigalai, kvaišalai.

Mergelė Gerai seksis ir džiugins kūrybinė veikla. Jeigu norite gauti kokią lengvatą, nuolaidą, turėtų pavykti. Trokšite meilės, būsite kupini iliuzijų. Ar jūsų euforija pasiteisins, paaiškės vėliau.

Svarstyklės Profesijos srityje, versle jūsų aktyvumas bus gana didelis, ypač jei jausite, kad dėl to šiek tiek nubyrės į kišenę. Saugokitės sukčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Puiki diena bendravimui. Jūsų nuomonė apie svarbų jums asmenį gali pasikeisti. Jauskitės atsakingi už savo pažadus, pasakytus ar parašytus žodžius. Galite gauti laukiamą atsakymą. Jis turėtų nenuvilti, bet gali būti kiek nekonkretus.

Šaulys Svarbiausi šiandien bus namų, šeimos narių ar giminės reikalai. Kad ir kas vyktų, jų pakeisti negalėsite. Tačiau galėsite būti šalia artimųjų, stebėti, paremti. Tai ypač svarbu, jeigu šeimos narys pakliuvo į bėdą, keistai elgiasi, nerimauja.

Ožiaragis Atsiras laiko, kurį galėsite skirti savo malonumui. Jeigu kažkur jūsų aplinkoje nusimato linksmybės, tai be jūsų tikrai neapsieis. Regis, gaudysite romantiškas akimirkas ir nebijosite rizikuoti. Nusimato žavus flirtas, nuotykis.

REKLAMA

Vandenis Pasyvi diena. Stenkitės ją praleisti kur nors gamtoje.

Žuvys Jūsų noras bendrauti, pastangos susitarti, rasti bendrus sąlyčio taškus turbūt nebus tuščios. Pavyks laimėti dominančio asmens dėmesį. Tik kažin ar jis bus nuoširdus, o jūsų iliuzijos - realios. Netylėkite, jei jaučiatės neteisingai kaltinami.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų