REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nuovargis, susierzinimas gali išmušti iš vėžių. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams bei susitarimams nepalankus metas. Neskubinkite finansinių problemų sprendimo. Nebūkite agresyvūs, pasisaugokite ir aplinkinių agresijos.

Tauras

Nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, neapskaičiuosite laisvo laiko, finansinių išteklių. Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Itin apdairiai elkitės su užsieniečiais, nebūkite patiklūs.

Dvyniai

Vadovas bus linkęs priekaištauti, tad jo verta vengti, o svarbų pokalbį su juo atidėkite, nes naudos nebus. Jeigu šiandien gausite vertingų pasiūlymų, apsispręskite kitą savaitę.

Vėžys

Būkite pasiruošę netikėtumams darbe. Nuo jūsų reakcijos ir diplomatiškumo priklausys, ar kilsite karjeros laiptais. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo: šiandien itin pavojinga supainioti draugiškus bei tarnybinius santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Neverta imtis atsakingų darbų, nė nepastebėsite, kaip padarysite rimtų klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo.

REKLAMA

Mergelė

Svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti jokių svarbių sprendimų. Labiau pasikliaukite savimi nei partneriais, tačiau nei su jais, nei su sutuoktiniu nesivelkite į konfliktus. Nepalanku tvarkyti juridinių reikalų, su kuo nors tartis: kompromiso nerasite. Neskubėkite, viską darykite nuosekliai.

Svarstyklės

Dėl neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai visiškai netinkamas laikas investuoti ar skolinti pinigus. Tiesa, skolas grąžinti pasistenkite. Galimi rimti konfliktai su sutuoktiniu, taip pat su vyrais darbe.

Skorpionas

Neaiškių nuostolių, keistų pralaimėjimų metas. Netinkamas laikas spręsti finansines, buitines problemas šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Su niekuo nesiginčykite nei darbe, nei namie, niekur nesiveržkite ir neskubėkite, nes tikriausiai per skubėjimą esate pražiopsoję svarbių dalykų. Ieškokite klaidų ir jas taisykite. Galimi pavojingi netikėtumai kelyje.

Ožiaragis

Neskubinkite įvykių eigos, dar ne laikas įsibėgėti. Negeras laikas ir įsimylėti ar bent apie savo jausmus kaip nors užsiminti jums patinkančiam asmeniui. Galimos problemos dėl vaikų – neskubėkite ant jų pykti.

Vandenis

Jums keliami reikalavimai vargu ar bus teisingi, labiau panėšės į priekabes. Deja, kol kas aplinkiniams stigs sveiko proto. Svarbiausia nesivelti į konfliktus, jei nenorite įgyti slaptų priešų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žuvys

Nepalanki diena, ypač vadovaujantiems asmenims bei vyrams. Negeras laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti – nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu. Likite pagarbūs antrosios pusės žodžiams, net jei jie bus nepriimtini. Blogas laikas tvarkyti juridinius reikalus, tvirtinti susitarimus, sandorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų