REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Ši diena jums turėtų būti nebloga, nestigs kūrybingumo, apsukrumo. Visgi labiau saugokite vaikus ir nepersistenkite sportuodami, nes galite susižeisti. Jei norite padaryti įspūdį publikai, patinkančiam asmeniui, jums turėtų pavykti.

Tauras

Šią dieną pradėsite smagiai nusiteikę, su ugnele, tačiau vos ėmęsi rimtesnių darbų galite pastebėti, jog atsiranda nenumatytų kliūčių, blogėja savijauta ir kt.

Dvyniai

Būsite linkę kitus šokdinti pagal savo dūdelę, kontroliuoti. Dėl bekompromisio elgesio, valdingumo galite įgyti priešų. Nieko gero, jeigu mėginsite kam nors pakenkti, įskaudinti, nes tai jums bumerangu kirs atgal.

Vėžys

Šiandien jums teks paisyti kitų žmonių nuomonės, planų, net jei jiems nuolat oponuojate, konkuruojate. Ko gero, ir su priešais gali būti bandoma susitarti, pamiršus visus principus, jeigu tai žada apčiuopiamą naudą, pelną.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien turbūt neišvengsite emociškai įtemptų kontaktų, tačiau pasitaikys ir labai žavių akimirkų, kai širdį paglostys švelnus žvilgsnis, malonus komplimentas.

REKLAMA

Mergelė

Regis, šiandien turėsite daug atsakingo darbo ar pokalbių. Veikiausiai produktyviai padirbėsite, jei tik nekils problemų dėl šeimos narių ar buitinės įrangos gedimų namuose.

Svarstyklės

Būsite aktyvūs, nusiteikę ir darbui, ir bendravimui, ir pramogavimui. Gali vilioti azartiniai žaidimai, ekstremalus sportas, meilės nuotykiai. Tai gana pavojinga, galimas nuostolis. Nuo pavojų saugokite vaikus.

Skorpionas

Ką spėsite nuveikti iš ryto, tas pavyks geriausiai. Vėliau vis labiau jausite nuovargį, mieguistumą, labiau klysite, painiositės.

Šaulys

Rytinis apsnūdimas, užsisvajojimas neleis aktyviai pradėti dienos darbų. Vis dėlto turėtumėte išsijudinti, antraip sulauksite raginimų, priekaištų iš partnerių ar kolegų. Nerimo, emocijų kels konkurencija dėl norimo darbo, projekto.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Regis, ši diena nepateiks staigmenų ir viskas eisis pagal planą. Visgi kai ką svarbaus galite nuveikti, pavyzdžiui, sudaryti sutartį dėl paskolos, tam tikrų atsiskaitymų, investicijų, draudimo, paveldėjimo ar kt.

Vandenis

Ši diena turėtų būti gana įprasta, jeigu tik neišvykstate į tolimą kelionę, komandiruotę, nelaikote svarbaus egzamino. Paminėtais atvejais turėsite priežasčių nerimauti, ypač jei jūsų perspektyvos priklauso nuo vieno įtakingo asmens.

Žuvys

Iš ryto būsite žvalūs, aktyvūs, tad nedelsdami imkitės darbų, tvarkykite juos telefonu ir kitaip kontaktuodami, susirašinėdami. Prieš vidurdienį jau kiek aptingsite arba dėmesį atitrauks šeimos reikalai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų