REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Duston Holloway (nuotr. facebook.com)

Internetinėje erdvėje paplito asmenukės, kurias vaikinas pasidarė prie lovoje gulinčios jo neblaivios merginos ir nepažįstamo pusnuogio vyriškio.

39

Internetinėje erdvėje paplito asmenukės, kurias vaikinas pasidarė prie lovoje gulinčios jo neblaivios merginos ir nepažįstamo pusnuogio vyriškio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dustonas Holloway (23) iš Teksaso vieną vakarą grįžęs namo rado savo nusitašiusią partnerę tariamai miegant su kitu vyru. Užuot supykęs, jis jai atkeršijo nusifotografuodamas kartu su jais ir nuotraukas įkėlęs į socialinį tinklą.

REKLAMA

„Grįžti namo ir lovoje su tavo mylimąja randi visai kitą vyrą. Geri vyrai nusipelno gerų moterų“, - po fotografijomis rašė jis.

„Facebook“ tinkle paklaustas, iš pradžių Dustonas teigė norėjęs vyriškiui išspardyti užpakalį.

„Aš ramiai juos įamžinau ir nuėjau. Bandžiau ją prikelti, bet ji gulėjo girta kaip skunkas ir nenubudo. Būčiau paklausęs ar man reikia miegoti kitame kambaryje ir kokius pusryčius jos naujasis meilužis mėgsta“, - komandavo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Dustono veiksmai tokioje situacijos sukėlė tikrą sensaciją. Tūkstančiai internautų liaupsino vyro poelgį.

Viena jų gyrė Dustoną, kad šioje situacijoje jis išliko tikru vyru: „Tikiu, kad vieną dieną tu sutiksi savęs vertą merginą.“

Vyriškis padėkojo visiems už malonias žinutes ir atskleidė, kad sulauktas didžiulis palaikymas padėjo jam iškęsti šį patirtą skausmą.

„Sulaukiau tūkstančių žinučių iš begalės žmonių, kurie sveikino mane taip pasielgus ir tiesiog nuėjus“, - rašė vaikinas. „Didžiuojuosi ir gerbiu save. Esu nustebęs, kuo tai virto. Vakar maniau, kad mano pasaulis subyrėjo į šipulius. Plyšo širdis tai pamačius, bet labai noriu padėkoti jums, draugams ir šeimai už palaikymą. Pasaulis nėra toks blogas, kaip iš pradžių atrodo. Man nerūpi, kad esu žinomas. Žinau, kad geri žmonės sulaukia gero atsako. Neverta taip kažką užsipulti ir, nors iš pradžių buvo sunku, geriau jau šioje situacijoje būti aukščiau kitų. Geriausia yra tuomet, kai esi vertinamas už tai, ko kiti tavyje nepastebėjo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų