REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mano vyras mane ir mūsų mažametį vaikutį per mūsų prievartą gali išvežti į užsienį“, - tokiu sakiniu į laidos „TV pagalba“ kūrybinę grupę kreipėsi moteris.

„Mano vyras mane ir mūsų mažametį vaikutį per mūsų prievartą gali išvežti į užsienį“, - tokiu sakiniu į laidos „TV pagalba“ kūrybinę grupę kreipėsi moteris.

REKLAMA

Pagalbos šaukėsi jauna moteris, vardu Gabrielė. Moteris pasakojo, kad iki gimstant mergaitei santykiai su vyru buvo puikūs. Tačiau po to viskas apsivertė aukštyn kojom. Vyras ėmė pavydėti ir kaltinti žmoną neištikimybe. Moteris pasakojo, kad jos vyras kartu su seserimi sugalvojo planą, kad visa šeima turi išvykti gyventi į užsienį.

„Aš bijau, kad jie mane parduos“, - pasakojo jauna moteris. Dabar Gabrielė bijo, kad vyras atvažiuos į ligoninę ir išsiveš ją su dukra.

Ryte paaiškėjo, kad jaunos moters ligoninėje nebėra – anksti rytą ji su dukrele, pabijojusi vyro prievartos, dingo iš gydymo įstaigos.

REKLAMA
REKLAMA

Gabrielės vyras Kęstas pasidalijo savo istorijos puse. Anot jo, žmona savo intymiomis nuotraukomis dalijosi internete ir bendraudavo su kitais vyrais. Jis pateikė ir įrodymų – Gabrielės siųstas intymias nuotraukas.

REKLAMA

Kęstas pasakoja, jog moteriai atleido tik dėl judviejų dukros.

Vyrui antrina ir jo sesuo Asta, kuri yra ištekėjusi už užsieniečio ir gyvena Šveicarijoje. Anot moters, jie kviečia brolį su šeima atvykti būtent ten ieškoti geresnio gyvenimo. Negana to, pati Gabrielė iš pradžių sutiko išvykti.

„Mano tolimesni veiksmai yra išvažiuoti. Šiandien išvažiuoju, viską pasikeičiu ir tegul ji manęs neieško“, - nusprendė Kęstas, sužinojęs, kad Gabrielė nori su juo išsiskirti. Susitikusios abi pusės laidė kibirkštis. Gabrielė neigė Astos žodžius dėl susitarimo važiuoti drauge.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau istorija ėmė keistis, kai Gabrielė sutiko kalbėti atviriau. Jauna moteris prisipažino nebemylinti savo vyro. „Jūs mane veikiate psichologiškai, spaudžiate mate“, - ašarotomis akimis savo šeimai sakė ji.

Iš didelio debesies – mažas lietus. Pasirodė, kad taip atsitiko ir šioje situacijoje. Kęstas sako tebemylintis savo žmoną, tačiau jaunai moteriai tenka apsispręsti pačiai.

Išsamiau žiūrėkite laidos „TV pagalba“ siužete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų