REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nauda kol kas miglotas dalykas. Mažiau klausykite piktų draugų kalbų apie mylimą žmogų, taip galite ir be reikalo susipykti.

Tauras Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite daromam finansiniam spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Dirbkite atidžiau, jei saugote savo darbo vietą. Kita vertus, jei dabartinis darbas įgriso, galite dėl menkos nesėkmės ar konflikto viską mesti ir išeiti kitur laimės ieškoti... O tam dabar netikęs laikas.

Dvyniai

Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pagalvokite, kitaip galite be reikalo vandenį sudrumsti. Popiet nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų ir partnerių patarimais bei parama. Taip pat mažiau tikėkite gautais pažadais iš vadovybės ar jums parodytais neva draugiškais jausmais.

Vėžys

Nesmagus laikas; būkite atsargūs, nieko rimta neplanuokite. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą ir pinigus. Jei ką nors negera sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį, neskubėkite patikėti, nepulkite aiškintis santykių: galite be reikalo susipykti dėl “sugedusio telefono”.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pasiruoškite netikėtumams, pokyčiams, ypač jei teks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais ar jūsų kelione. Tai blogas laikas planuoti ateitį; šios dienos svajones bei sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti. Gali paaiškėti, kas yra jus išdavęs, tekti nusivilti žmogumi, kuris buvo jums autoritetas.

REKLAMA

Mergelė

Būkite atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite savų reikalavimų. Nebūkite labai kategoriški nei darbe, nei namie – lengvai susipyksite ir įgysite priešų. Atidžiau Atlikite užduotis darbe: vadovas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija.

Svarstyklės

Negeras laikas apsispręsti, ypač tvarkant piniginius, turto reikalus; pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas visai: panikuodami tik pabloginsite esamą padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kils noras su kai kuriais daugiau nebendrauti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nepalankus laikas jokiems reikalams tvarkyti, vykti į keliones. Ir nesiafišuokite, – jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas. Gali pakenkti intrigantai – tikėtinos provokacijos. Pernelyg nepasikliaukite intuicija ir draugų pažadais. Tikros pagalbos sulauksite iš artimųjų, iš šeimos.

Šaulys

Jausitės energingi, tačiau tik dienos vidurys tinkamas laikas aktyviai reikštis, tad iki to laiko turite suspėti sutvarkyti visus jums rūpimus reikalus. Vėliau įtampa augs: bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi bei artimaisiais, savo pora. Nesiaiškinkite santykių su mama, venkite priekaištauti antrajai pusei.

Ožiaragis

Dėl finansinių nesklandumų gali suirti šios dienos planai, ir asmeniniai, ir dalykiniai. Netiks ir pinigų investuoti, skolinti, nepalankūs ir finansiniai sandoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Neverta imtis svarbių, o ypač finansinių reikalų tvarkymo: galite rimtai apsirikti. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami – galite padaryti apmaudžių klaidų. Neskubėkite nieko pasirašinėti, tai gali atsigręžti prieš jus.

Žuvys

Giliai slėptas nepasitenkinimas savo šeima, artimu žmogumi, sutuoktiniu ar draugu gali išsiveržti dėl menko preteksto. Tad stenkitės labiau kontroliuoti savo emocijas ir elgesį. Nepriiminėkite radikalių sprendimų šeimos, gyvenamosios vietos atžvilgiu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų