REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Iki pavakarių palankus metas daugumai veiklos sričių. Tiktų aiškintis atsakomybės, pareigų klausimus, sudaryti sutartis, tvarkyti su korespondencija, ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus.

Tauras

Panašu, kad labiau susirūpinsite savo kvalifikacija, autoritetu. Įtakingi pažįstami ir partneriai neatsisakys jūsų paremti, jeigu prireiks jų palaikymo. Tik turėkite omeny, kad teks atsilyginti. Pasistenkite, kad jumis nebūtų manipuliuojama.

Dvyniai

Šiandieną būsite rimtai nusiteikę rizikuoti, siekti tikslo. Gali padėti įtakingas gerbėjas. Galite sužinoti kažką nauja apie savo vaikus ar mylimą asmenį. Tikėtinas dviprasmiškas pasiūlymas, seksualinė pagunda.

Vėžys

Nekreipkite dėmesio į vieną kitą nedraugišką repliką, drąsiai ginkite savo poziciją, jeigu jaučiatės teisūs. Turėtų pavykti susitarti dėl dalykinio reikalo. Neatidėliokite sveikatos tyrimo, reikalingų procedūrų, jei tai aktualu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien ypač svarbu bus tinkamai bendrauti su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera, autoritetas. Pravartu tartis dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo, derinti interesus, finansinius išteklius.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien galite daug nuveikti, ypač srityse, susijusiose su komercija, draudimu, bankininkyste. Aktyvūs būsite ne tik versle, bet ir politikoje. Dėl savų interesų bei naudos būsite nusiteikę rimtai pasistengti.

Svarstyklės

Pajusite savyje daugiau ryžto, optimizmo, kils naujų sumanymų. Tai gali būti rimtų darbų diena. Ji tinkama ir organizacinei, mokslinei veiklai. Tikėtini susitikimai su svarbiais veikėjais, įžymybėmis. Venkite piktnaudžiauti svaigalais.

Skorpionas

Ramybės neduos neišspręsti profesiniai, finansiniai klausimai. Neoficialūs pokalbiai su svarbiais žmonėmis ar kitokios kultūros užsieniečiais gali pakurstyti jūsų smalsumą. Galbūt netikėtai gausite atsakymus į tai, kas atrodė neaišku ir tolima.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien netrūks darbų bei noro jų imtis. Galbūt pirksite ar remontuosite techniką, teiksite ar imsite interviu. Palankus metas oficialiems ir neoficialiems susitikimams, užmegzti ryšius. Tik aklai nerizikuokite savo gerove.

Ožiaragis

Kursite praturtėjimo arba gerovės stabilizavimo planus, puoselėsite meilės viltis, kurios išties nėra tuščios. Galite išgirsti gandus, žadančius sėkmę. Kita vertus, yra pavojus, kad aplinkiniai sužinos ne itin garbingą jūsų paslaptį.

Vandenis

Jūsų aktyvumas pataikys į tikslą, jei nebus paremtas grynai savanaudiškais kėslais. Galite tikėtis kolegų paramos, palankaus vadovų požiūrio. Didelė tikimybė, kad turėsite šansą įsidarbinti, sudaryti naudingą kontraktą.

Žuvys

Nersitės iš kailio, tvarkydami verslo bei nuosavybės reikalus. Tikėtinas pelningas sandoris, puikus pirkinys. Laukia sėkmė ir derybose, bet saugokitės sukčiavimų ar aferų. Nusimato šaunus renginys, pasimatymas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų