REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Jonas Valančiūnas  (nuotr. SCANPIX)
13

Nesėkmingai seriją iki keturių pergalių pradėję Toronto „Raptors“, atrodo, įsižaidė. Aistrų kupiname mače Kanados ekipa namuose 118:93 nugalėjo Milvokio „Bucks“ komandą ir serijoje pirmauja 3-2.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikimą Jonas Valančiūnas vėl pradėjo ant atsarginių žaidėjų suolo, tačiau per 21 minutę spėjo pelnyti 8 taškus ir nusiimti 7 kamuolius.

REKLAMA

Susitikimą taikliu tritaškiu pradėjo Serge`as Ibaka, vėliau ispanas atakuoti nesiryžo ir prasiveržęs po krepšiu sugrūdo kamuolį iš viršaus per varžovą. D. Derozanas gavo gražų stogą nuo Giannio Antetokounmpo, kuris vėliau sudrebino krepšį dėjimu. Visi šie epizodai įvyko per pirmas tris minutes, o po pirmojo ketvirčio Toronto klubas jau turėjo 11 taškų persvarą.

Antrajame kėlinyje aikštėje beveik visą laiką praleido ir JV, kuris „Raptors“ klubui pridėjo raumenų po krepšiais, o po jo užtvarų ne vieną taiklų metimą atliko komandos draugai. Nors turėta 16 taškų persvara kiek aptirpo, prieš pertrauką „ropliai“ buvo priekyje 57:48.

REKLAMA
REKLAMA

Graiko G. Antetokounmpo rūstybę trečiajame kėlinyje teko pajusti ir Jonui Valančiūnui. Varžovas blokavo lietuvio bandymą krauti iš viršaus. Trečiojo kėlinio viduryje JV blokavo G. Monroe metimą, o šis užsikabino lietuviui ant nugaros. Kitoje aikštės pusėje Jonas Valančiūnas išprovokavo varžovo pražangą, o prie savo krepšio sugrįžęs G. Monroe nusprendė, kad reikėtų išsiaiškinti santykius. 

Ketvirtojo kėlinio pradžioje skirtumas buvo šoktelėjęs iki 19 taškų. Du taškai su pražanga, o vėliau ir dėjimas kaire ranka. Taip lemiamame ketvirtyje siautėjo JV. Vėliau „Raptors“ smeigė du tritaškius iš eilės ir persvara pasiekė 26 taškus, aikštės šeimininkai užtikrintai šventė pergalę.

„Raptors“: N. Powell 25, S. Ibaka (6 atk. kam.) 19, D. DeRozan (6 rez. perd.) 18, K. Lowry (10 rez. perd.) 16, D. Carroll 12, C. Joseph 10, J. Valančiūnas (7 atk. kam.) 8.

„Bucks“: G. Antetokounmpo (9 atk. kam.) 30, M. Brogdon 19, G. Monroe 11.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų