REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tai gali būti sėkminga diena, jeigu viską darysite pagal planą, pasitikėdami savimi ir nesiblaškydami. Tuomet vakare jau galėsite įvertinti rezultatus. Kreipkitės į specialistus, jei tai gali padėti tiksliau ir operatyviau atlikti aktualią užduotį ar darbą.

Tauras

Šios dienos vibracijos turbūt veiks raminamai, jeigu laukiate atlygio už darbą, paslaugą ar pan. Jūs turbūt ir gausite jį arba konkretų pažadą, kontraktą. Tai gali būti ir pirmoji diena naujame darbe, kuriamo verslo pradžia ir kt.

Dvyniai

Gali būti, kad šiandien gausite daug informacijos, kuri jums aktuali, teiksite interviu ar laikysite egzaminą. Gali nudžiuginti pokalbis ar susitikimas su senu draugu ar giminaičiu. Vakarą skirkite šeimai, neieškokite laimės už namų sienų.

Vėžys

Šiandien būsite jautresni tiems, kurie šalia jūsų, artimiems žmonėms. Ne tik protu, o ir širdimi suvoksite, kad šeima - svarbiausia. Bus nesunku pasirūpinti silpnesniais, buitinėmis smulkmenomis. Vakarą skirkite meilei, vaikams, sportui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jums šiandien nesunkiai seksis rasti bendrą kalbą su vaikais ir kūrybinio tipo žmonėmis, daryti įspūdį publikai ir gerbėjams. Netgi meilės toli ieškoti nereikės, jeigu esate pasirengę įsileisti ją į savo širdį.

REKLAMA

Mergelė

Nebloga diena darbo pokalbiams, konkursams. O jeigu norite pasigerinti išvaizdą, pradėti sportuoti, lankyti sveikatos ar grožio procedūras, pats metas startuoti šia prasme.

Svarstyklės

Šiandien palanku spręsti tarpininkavimo, juridinius, finansinius klausimus. Bet dar labiau jums turėtų rūpėti santykiai su priešinga lytimi, erotika, meilė, seksas. Regis, nesunkiai gausite tai, ko trokštate, jei tik norai nėra nerealūs.

Skorpionas

Ši diena palanki tvarkyti finansinius reikalus, kažką dalintis, skirstyti pagal įdirbį ar nuopelnus, sudaryti kreditavimo, draudimo, paveldėjimo sutartis ir t. t. Jei norite ką nors rekonstruoti, jau dabar aiškinkitės, planuokite, skaičiuokite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jums šiandien bus įdomu išgirsti nepažįstamų žmonių nuomonę, pafilosofuoti, padiskutuoti su plataus akiračio veikėjais, specialistais, teisininkais ir pan. Neblogai seksis reikštis moksle, žiniasklaidoje. Galima intriguojama pažintis.

Ožiaragis

Šiandien gerai jausitės dirbdami ir netgi dalyvaudami oficialiuose priėmimuose ar pokalbiuose arba tai organizuodami. Seksis ir politikos srityje. Regis, niekas jūsų nedrįs priskirti prie tinginių. Vakaras tinkamas susitikimams su draugais.

Vandenis

Šiandien gerus jausmus žadins draugai, simpatijos ir būsite labiau linkę pastebėti jų pozityvias savybes. Vis dėlto vakare jau norėsis nuo visų atsiriboti. Pabūti pačiam su savimi atrodys geriausia. Gal net miegoti įsirangysite anksčiau nei įprasta.

Žuvys

Šiandien turėtumėte būti ramūs lyg avinėliai. Galbūt tas atsipalaidavimas ne itin natūralus ir tokie pasyvūs esate dėl energijos stygiaus, svaigalų, vaistų ar kt. O gal tai tarsi tyla prieš audrą ir rytoj bandysite atsigriebti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų