REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Ugnius Kiguolis pasipiršo Natalijai Bunkei (nuotr. tv3.lt)

Penktadienio vakarą verslininkas Ugnius Kiguolis sekundėlei išgąsdino savo draugus, kai viešai atlikėjai, grupių „Yva“ ir „Pop Ladies“ narei Natalijai Bunkei uždavė lemtingą klausimą – „Ar tekėsi už manęs?“.

30

Penktadienio vakarą verslininkas Ugnius Kiguolis sekundėlei išgąsdino savo draugus, kai viešai atlikėjai, grupių „Yva“ ir „Pop Ladies“ narei Natalijai Bunkei uždavė lemtingą klausimą – „Ar tekėsi už manęs?“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors kai kurie galėjo pagalvoti, kad garsūs žmonės nusprendė atvirai prabilti apie savo santykius, tai tebuvo puikus pokštas. Šį penktadienį gimtadienį šventė naktinis klubas „Pudra“, kurio pakvietimai buvo sudėti į gražias žiedų dėžutes, o viduje įdėti ženkliukai-lūpų dažai. Ugnius Kiguolis nusprendė papokštauti ir uždavė lemtingą klausimą, tačiau Natalijos Bunkės atsakas buvo itin skaudus.

REKLAMA

„Kai dvarą susitvarkysi, dar kartelį paklausk“, - atrėžė garsi moteris, priminusi, kad verslininkas aukcione įsigijo daug kalbų sukėlusius Lentvario rūmus.

Dvarą įsigijęs Ugnius Kiguolis: abejoju, ar ten norėčiau gyventi

Verslininkas Ugnius Kiguolis tikina, planų tapti naujosios kartos dvarininku ir apsigyventi dideliame dvare kol kas nepuoselėjantis. Tačiau nepaisant to, prabangaus gyvenimo būdo nevengiantis demonstruoti Kauno milijonierius, apleistam dvarui kuria itin ambicingus planus ir į jo rekonstrukciją ketina investuoti net 2 milijonus eurų.

REKLAMA
REKLAMA

„Pradžiai aš norėčiau jį atstatyti. Tai pirmas etapas bus skirtas jo teritorijos sutvarkymui, avarinės būklės įvertinimui. Reikės sužiūrėti kas blogai, ką reikia taisyti iš karto, o ką galima vėliau. Aš bandysiu prikelti pačią vietovę ir padaryti ją traukos centru. Kalbu ne tik apie patį dvarą, bet ir apie aplinkinius pastatus ir šalia esančius parkus. Norisi padaryti vietą, į kurią būtų smagu atvažiuoti ir pabūti“, – savo planais dalinosi U. Kiguolis.

Milijonierius iš Kauno prisipažino šiuo metu, kaip tik laukiantis dokumentų, kurie patvirtins dvaro nuosavybę. Paklaustas, ar neketina tapti naujuoju dvarininku ir ten apsigyventi, juokdamasis U. Kiguolis tokią galimybę atmetė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ar aš ten gyvensiu? Tai didelis klausimas. Bet vis tik, tai privatus objektas. Jis traktuojamas, kaip namas, tai galimybė apsigyventi ten yra. Bet aš turiu, kur gyventi. Ir tikrai ne vieną, ir ne du objektus. Abejoju, ar ten norėčiau gyventi. Labiau norėčiau, kad dvaras taptu lankytojų traukos objektu“, – kalbėjo verslininkas.

Ne vieną verslo įmonę valdantis U. Kiguolis tikino kol kas į dvarą nežiūrintis kaip į potencialų biznį. Tačiau, jis neneigė, kad laikui bėgant, tai gali tapti puikiu pajamų šaltiniu.

„Šioje vietoje aš biznio tikrai nematau. Mano bizniai kiti.

Remdamasis jais, galiu sukurti rekreacinę vietą, kuri galbūt vėliau ir galėtų nešti pinigus. Gal vėliau dvare bus galima įrengti gerą restoranėlį, vandens pramogas ar kitas paslaugas. Bet kol kas, į tai aš nežiūriu kaip į verslą“, – prisipažino vyras.

Anot U. Kiguolio, dvaro atstatymas ir įrengimas kainuos ne vieną milijoną eurų: „Mano skaičiavimais norint sutvarkyti ir atstatyti dvarą reikia apie 2 milijonų eurų. Šitų pinigų užtektų viskam ir atstatymui ir vidaus įrengimui. “

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų