REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Viena populiariausių „Maxima“ parduotuvių Lietuvoje (nuotr. Eimanto Genio)

Viena populiariausių „Maxima“ parduotuvių Lietuvoje, veikusi visą parą sostinėje Mindaugo gatvėje, uždaroma atnaujinimui.

26

Viena populiariausių „Maxima“ parduotuvių Lietuvoje, veikusi visą parą sostinėje Mindaugo gatvėje, uždaroma atnaujinimui.

REKLAMA

Naujienų portalą pasiekė nuotraukos, kuriose užfiksuota, kas šioje parduotuvėje vyksta penktadienio vakarą. Pirkėjai tikina, kad daugumos geidžiamų prekių jau nebeliko, o prie kasų – milžiniškos eilės.

Balandžio 23 d. yra paskutinė diena, kuomet šioje parduotuvėje dar galima apsilankyti ir įsigyti išparduodamo asortimento prekių. Tą pačią dieną darbo visą parą estafetę perima kita sostinės „Maximos“ parduotuvė, įsikūrusi Naugarduko g. 84.

„Mindaugo g. „Maxima“ yra vienintelė Lietuvoje visą parą dirbanti parduotuvė, tačiau ji išskirtinė ne tik tuo.

Šios parduotuvės asortimentas, kaip ir joje teikiamų paslaugų spektras – vieni plačiausių Lietuvoje. Ji atidaryta 1999 metais ir buvo išskirtinė, viena moderniausių parduotuvių šalyje. Praėjus beveik dviem dešimtmečiams, turime žengti į priekį ir vėl nustebinti savo pirkėjus, kurių poreikiai, mitybos ir apsipirkimo įpročiai per tą laiką taip pat keitėsi“, – sako prekybos tinklo „Maxima“ prekybos vadovė Lina Trinkūnienė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jos, prekybos tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ į parduotuvės atnaujinimą investuoja rekordinę sumą – iš viso apie 6,7 mln. eurų. 5 milijonai eurų bus skirti pastato remontui, dar daugiau nei 1,7 mln. eurų – naujai parduotuvės prekybinei įrangai ir jos įdiegimui.

REKLAMA

Parduotuvę ketinama atidaryti vasaros pabaigoje. Po remonto Mindaugo gatvės „Maxima“ ir toliau dirbs visą parą. Parduotuvės prekybos plotas nesikeis.

Siekiant išparduoti Mindaugo gatvėje esančios „Maximos“ prekes, daugumai prekių jau taikoma 40 procentų nuolaidą, o paskutinę parduotuvės darbo dieną, balandžio 23 d., didžioji dalis prekių bus parduodamos už pusę kainos.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų