REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
„Queens of Leon“ (nuotr. Instagram)

Sunku būtų paneigti, kad „Kings of Leon“ nariai gimė po laiminga žvaigžde. Susibūrę į vieną sėkmingiausių šių laikų roko grupių, keturi Followillai koncertuodami laksto po visą pasaulį ir kartais mėnesiams užsidaro studijoje. Tačiau šalia muzikantų jau daugelį metų – talentingos, nuostabios žmonos, kurias pasaulis praminė „Queens of Leon“.

5

Sunku būtų paneigti, kad „Kings of Leon“ nariai gimė po laiminga žvaigžde. Susibūrę į vieną sėkmingiausių šių laikų roko grupių, keturi Followillai koncertuodami laksto po visą pasaulį ir kartais mėnesiams užsidaro studijoje. Tačiau šalia muzikantų jau daugelį metų – talentingos, nuostabios žmonos, kurias pasaulis praminė „Queens of Leon“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Birželį į Vilnių atvykstantys grupės nariai yra pasakoję, kad jau kurį laiką mieliau renkasi vakarus namuose su šeimomis, o ne vakarėlius iki pusryčių. Kas gi yra šios moterys, nuraminusius kadaise vakarėlių liūtais vadintus sutuoktinius, esančios jų įkvėpimo šaltinis, ir dar – puikiai sutariančios tarpusavyje?

REKLAMA

„Kings of Leon“ vokalistas Calebas Followillas, kaip ir priklauso populiarios roko grupės lyderiui, amžiną meilę 2011 metais prisiekė vienai žymiausių pasaulio modelių ir „Victoria‘s Secret“ angelui Lily Aldridge. Pora iki tol buvo pažįstama ketverius metus, o pirmasis jų susitikimas įvyko festivalyje „Coachella“. Vėliau Lily teigė, kad vos pamačiusi Calebą ant scenos, negalėjo išmesti jo iš galvos.

REKLAMA
REKLAMA

Kankintis jai neteko, nes dar tą patį vakarą juos supažindino bendras draugas. Tiesa, Lily, kaip tikra dama, nepuolė Calebui ant kaklo: „Mačiau, kad jam patikau, ir leidau rėžti sparną aplink. Mes neapsikeitėme telefonų numeriais, tačiau nujaučiau, kad susitiksime dar ne kartą...“

2012 m. Calebas ir Lily susilaukė dukros Dixie. Calebui tenka susitaikyti su intensyvia „Victoria‘s Secret“ angelo darbotvarke ir tuo, kad ji nuolat pozuoja menkai prisidengusi kūną, tačiau savo dukrai modelio karjeros nelinki. Visiškai antraip, nei jo antroji pusė. „Nemanau, kad mano vyras norėtų matyti ją ant podiumo, – sakė Lily. – Tačiau aš didžiuočiausi dukra nepaisant to, ką ji darytų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar viena ilgakojė gražuolė, modelis Martha Patterson, užkariavo grupės bosisto Jaredo Followillo širdį. Jie susituokė 2012 metų rugsėjį – Marthai tuo metu buvo 21-eri. Nors Jaredas kol kas vienintelis iš brolių dar neturi atžalos, dėl to jis visai nesikremta. Kartą muzikantas yra sakęs, jog labai džiaugiasi dėdės pareigomis. Be to, pora augina kalytę vardu Bonnie Followill, netgi turinčią turi savo „Instgram“ paskyrą...

Kitų dviejų grupės narių antrosios pusės – talentingos muzikantės. Būgnininkas Nathanas 2009 metais vedė dainininkę ir dainų kūrėją Jessie Baylin. Jos sąskaitoje – keturi kantri ir poproko muzikos albumai. Antrąjį savo albumą Jessie įrašė būdama nėščia – muzikantų pora 2012 metų pabaigoje susilaukė dukros Violetos.

REKLAMA

Matthew, grupėje grojantis gitara, taip pat nusižiūrėjo dainininkę. Johanna Bennett – atlikėja iš Didžiosios Britanijos, trumpai gyvavusios grupės „Totalizer“ lyderė. Įdomu tai, kad Johanna, prieš sutikdama Matthew, susitikinėjo su grupės „Arctic Monkeys“ vokalistu Alexu Turneriu. Kartu jie sukūrė ir vieną garsiausių šios grupės kūrinių „Fluorescent Adolescent“. 2009 metais ji oficialiai tapo Followillų giminės nare, o 2011 m. pora susilaukė sūnaus Knoxo.

„Kings of Leon“ mylimosios prisideda ir prie grupės skambesio. Vokalistas Calebas kartą yra užsiminęs, jog tam tikras melodijas, spontaniškai gimusias eksperimentuojant namuose su gitara, įrašyti primygtinai reikalauja žmona Lily. Kiti grupės nariai taip pat pritarė, jog dažnai klauso savo moterų nuomonės apie naujus sąskambius ir melodijas.

REKLAMA

Kalbėdamas apie naujausio, septintojo „Kings of Leon“ albumo „WALLS“ kūrinius, Calebas užsiminė, jog dainą „Find Me“ jį įkvėpė sukurti žmonos Lily įspūdžiai iš viešbučio, kuriame vaidenosi. „Kiekvieną kartą, kai ji pasakoja tą istoriją, per kūną eina šiurpas! Aš panaudojau tą baimę ir paverčiau ją daina apie meilę“, – pasakojo jis.

Lily Aldridge yra nusifilmavusi ir keliuose „Kings of Leon“ vaizdo klipuose. Ją galite išvysti „Around The World“ klipe iš paskutinio albumo „WALLS“, prieš kelerius metus išleistame „Temple“ ir viename didžiausių grupės hitų „Use Somebody“ vaizdo klipe.

„Use Somebody“ vaizdo klipas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų