REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos ledo ritulio rinktinės trenerių štabas paskelbė pirmuosius tris žaidėjus, puolėjus, kurie atsisveikino su rinktine.

Lietuvos ledo ritulio rinktinės trenerių štabas paskelbė pirmuosius tris žaidėjus, puolėjus, kurie atsisveikino su rinktine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visa komanda padėkojo 23-ejų Maurui Baltrukoniui, 19-mečiui Edvinui Boroškai ir 21-erių Danieliui Nomanovui, kurie šiais metais nepateko į rinktinę.

REKLAMA

Į pasaulio čempionatą dėl traumos, kuri taip ir neleido pasirodyti stovykloje, nevyks ir 29-erių puolėjas Donatas Kumeliauskas bei 17-metis Kostas Gusevas, kuris su rinktine atsisveikino pirmasis, bet treneriai pažymėjo, jog tai – netolimos ateities rinktinės žaidėjas.

Tolimesnė komandos situacija paaiškės paskutinę registracijos dieną. Kazachstano čempionate rungtyniaujantis vienas geriausių pastarojo meto Lietuvos rinktinės gynėjų Nerijus Ališauskas su Karagandos „Temirtau“ klubu šios šalies finalo serijoje iki keturių pergalių trečiose rungtynėse 1:5 pralaimėjo Astanos „Nomad“ komandai ir serijoje atsilieka 1:2. Ketvirtosios rungtynės įvyks penktadienį ir po jų teks iš naujo svarstyti numatytus ėjimus rinktinės sudėtyje.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat rytoj trečiąsias serijos iki trijų pergalių rungtynes žaidžia 21-erių gynėjas Domantas Čypas, kuris su „Wichita Falls Wildcats“ klubu jaunimo iki 21-erių metų NAHL lygoje Jungtinėse Amerikos Valstijose „Lone Star Brahmas“ klubui pralaimi 0:2.

Abu gynėjai yra reikalingi komandai ir dėliojami įvairūs variantai.

„Gali būti, kad į čempionatą vyks kažkuris ledo ritulininkas, tačiau čempionate taip ir nebus registruotas. Paini situacija, tačiau iš jos bandysime išspausti maksimumą“, – ketvirtadienį po vakarinės treniruotės sakė vyriausiasis treneris Berndas Haakė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Treniruočių stovykloje liko devyni gynėjai ir 14 puolėjų bei trys vartininkai. Čempionatui registruojami 20 žaidėjų ir du vartininkai. Registracija įvyks šeštadienį vakare čempionato direktorato metu.

Rinktinė šeštadienį, 17 val., lėktuvu iš Vilniaus išskrenda į Belfastą (Šiaurės Airija), kur sekmadienį, 21.30 val. Lietuvos laiku, startuos pasaulio ledo ritulio čempionato IB divizione rungtynėmis su Estijos komanda.

Visas Lietuvos rinktinės rungtynes tiesiogiai transliuos TV6 kanalas ir interneto portalas tv3.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų