REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Vilmanto Dilio užpulta Absentta prakalbo apie reakcijas po incidento (nuotr. Ruslano Kondratjevo/ asm. archyvo)

Grožio tinklaraščio autorė Mažena Gorelova-Absentta išgarsėjo per vieną dieną. Mergina savo tinklaraštyje papasakojo apie tai, kaip viename sostinės restoranų buvo užpulta buvusio dainininkės Natalijos Bunkės draugo, krepšininko Vilmanto Dilio.

25

Grožio tinklaraščio autorė Mažena Gorelova-Absentta išgarsėjo per vieną dieną. Mergina savo tinklaraštyje papasakojo apie tai, kaip viename sostinės restoranų buvo užpulta buvusio dainininkės Natalijos Bunkės draugo, krepšininko Vilmanto Dilio.

REKLAMA

Ketvirtadienio vakarą dalyvaudama dizainerių Egidijaus Rainio ir Lilijos Larionovos kolekcijų pristatyme žibėjo. Akivaizdu, kad po nemalonios patirties atsigauti jau spėjo. Visgi tv3.lt paklausta, kokios reakcijos susilaukė viešai prakalbusi apie krepšininko elgesį, ji nusistebėjo.

„Iš tiesų tikėjausi kažkokios reakcijos, tačiau nieko nesulaukiau. Viskas taip ir nurimo“, – sakė mergina ir patikino, kad nei pati N. Bunkė, nei V. Dilys į ją nesikreipė.

Tačiau po šio įvykio tinklaraštininkės populiarumas kaip reikiant šoktelėjo. Dalyvaudama vakarykščiame renginyje ji atkreipė žiniasklaidos dėmesį. Visgi ne vien dėl nemalonios „pažinties“ su garsiais pramogų pasaulio atstovais, bet ir dėl savo išvaizdos.

REKLAMA
REKLAMA

Mados šventei įvaizdžio kūryba besidominti mergina pasirinko, kaip pati sakė, „naminius drabužius“. „Pamačiau, pasimatavau ir supratau, kad šiandien eisiu su „pižama“. Patogu. Kaip namuose“, – juokėsi komplimentų dėl įvaizdžio sulaukusi Absentta. „Šiandien, tikiuosi, viskas apsieis be incidentų“, – užbaigiant pokalbį tarstelėjo tinklaraštininkė.

REKLAMA

Apie įvykį

Tąkart sostinės restorane apsilankiusi moteris savo tinklaraštyje atskleidė visas vakaro detales ir paskatino kitas moteris, susidūrusias su fiziniu ar emociniu smurtu, nebijoti prabilti. tv3.lt susisiekti su pačiu kaltinamuoju nepavyko, tad žinoma tik viena įvykio pusė.

„Tik užėjusi į tualetą išgirstu labai stiprų smūgį į duris. Ne tokį, kuomet apspangusios šviesiaplaukės beldžiasi į duris norėdamos greičiau pasidažyti lūpas, o tokį, nuo kurio, atrodo, suvirpėjo visos keturios mane supančios sienos. Kaip mat atidarau duris ir į klausimą „Kas čia vyksta?“, sulaukiu netikėto atsakymo: aukštas, agresyvus ir apsvaigęs vyras čiumpa mane už kaklo ir lyg kokią jam po kojomis pasipainiojusią šiukšlę sviedžia į sieną, palydėdamas įžeidžiančiais, necenzūriniais žodžiais“, - istoriją savo tinklaraštyje pradėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Po susidūrimo su nepažįstamu vyru Mažena nežinojo, ko griebtis. Ji svarstė kreiptis į apsaugą, administraciją ar net policiją, tačiau netrukus sužinojo, kas yra jos užpuolikas.

„Na jau ne, joks vyras manęs nelies ir neįžeidinės! Juolab apsvaigusio žmogaus poelgiai yra neprognozuojami, tad tuo metu policija man pasirodė tinkamiausias variantas. Apie tai išgirdusi kartu su agresyviu vyriškiu besilinksminusi, taip pat ne ką prasčiau apsvaigusi kompanija kaip mat nusprendžia draugiškai už jį atsiprašyti. Jūs rimtai?! Savininku prisistatęs vyras prašo nekviesti policijos ir už tai siūlo „pastatyti“ kokteilį ar šampano butelį. „Taigi čia Vilmantas Dilys, negi jo nežinai?“ - sako jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne, nežinau. Tačiau išsiaiškinu, jog tai tas pats vyriškis, neperseniausiai sudeginęs Natalijos Bunkės daiktus ir toks jausmas, jog jam bet kokie poelgiai yra atleistini. Darosi juokinga. Policijos nekviesti prašo ne tik kompanija, bet ir pasimetusi Natalija. Nustembu ją pamačiusi V. Dilio kompanijoje, tačiau tai yra ne mano reikalas. Važiuojame toliau“, - istoriją aprašė moteris. Ji pasakoja, kad po įvykio bandė kreiptis į apsauginį, tačiau išgirdo tą patį atsakymą: „Taigi čia Dilys“. Kaip teigia moteris, jai apsauginis paaiškino, kad nieko negali padėti, nes krepšininkas, kaip rašo moteris, linksminasi naktinio klubo boso kampanijoje. „Nuleidusi rankas sulaukiu paskutinio bandymo papirkti alkoholiu. „Viskas, ko tik nori, už baro sąskaitą!“. Kaip žema. Neturėdama jokių įrodymų, rimtų sužalojimų, tačiau įsižeidusi ir nelaiminga, nenorėdama bergždžiai likusią vakaro dalį praleisti policijos komisariate, tiesiog išeinu“, - pasakoja moteris.

REKLAMA

Galiausiai Mažena tiesiog išėjo iš „Wall Street Avenue“ klubo, teigdama, kad daugiau niekada gyvenime nesilankys šioje vietoje. Įrašo pabaigoje ji taip pat pasiūlė moterims, kurios patiria panašų emocinį ir fizinį smurtą, nebijoti ir kreiptis į policiją ar garsiai kalbėti.

Moteris teigia, kad viešumoje pasirodžius įrašui, V. Dilys susisiekė telefonu ir atsiprašė.

tv3.lt susisiekti su krepšininku ir su, pasak Maženos, įvykyje dalyvavusia Natalija Bunke nepavyko.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų