REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Fabia Cerra (nuotr. facebook.com)

2009-iais metai „Britanijos talentų“ laidoje dalyvavo ir teisėjams bei žiūrovams neįtikėtiną šou surengė spalvinga ir labai įsimintina burleskos šokėja.

19

2009-iais metai „Britanijos talentų“ laidoje dalyvavo ir teisėjams bei žiūrovams neįtikėtiną šou surengė spalvinga ir labai įsimintina burleskos šokėja.

REKLAMA

Atrankos metu apvalių formų Fabia Cerra (43) atvirai parodė tuo metu teisėjų kėdėse sėdėjusiems Simonui Cowellui, Piersui Morganui ir Amandai Holden savo 42F dydžio krūtinę.

Šis drąsus moters žingsnis sukėlė aršias diskusijas tarp komisijos narių, tačiau bendru sprendimu Fabia pateko į pusfinalį.

Moteris pasakojo nesigailinti televizijoje demonstravusi savo biusto, nes būtent šio pasirodymo dėka ji sulaukė daugybė pasiūlymų pasirodyti filmuose ir televizijos laidose.

„Džiaugiuosi tai padarius, nes į mados, muzikos, šokių ir kino industrijas ne tik čia, Britanijoje, bet ir JAV vis labiau priimamos apvalesnių formų moterys“, - pasakojo ji portalui „The Sun Online“. „Nieko nesigailiu, nes jei ne pasirodymas toje laidoje, nežinau kur dabar būčiau. Šiuo metu esu labai populiari filmų aktorė.“

REKLAMA
REKLAMA

Oksforde gyvenanti Fabia užsiima įvairia veikla. Ji dirba vienoje Londono kompanijų „Burlesque Baby“ ir padeda ruoši pasirodymus. Moteris taip pat yra aktyvi prieš krūties vėžį nusistačiusios labdaringos organizacijos narė. Tačiau bene svarbiausias Fabios užsiėmimas – filmavimasis kino juostose. Greitai moterį pamatysime ir didžiajame ekrane.

REKLAMA

„Kaskart atsiradus galimybei dirbti ar pasirodyti TV ekrane, šis šansas atitenka man. Atlieku vaidmenį viename iš šių metų gale pasirodysiančių filmų, tačiau tuo pat metu filmuojuosi dar dviejose kino juostose. Deja, bet negaliu prasitarti kokie tai yra kino filmai, nes to atskleisti man neleidžia pasirašyta sutartis. Esu primatavimų modelis „Evans“ kompanijos moterims su didele krūtine skirtiems drabužiams. Taigi, daug kas po tos laidos nutiko. Esu labai dėkinga už suteiktą galimybę. Labai daug dirbau, tačiau dėl tokios sėkmės su niekuo nepermiegojau. Didžiuojuosi savimi, nes išdrįsau pasirodyti ekrane, nuo kurio ir prasidėjo šis mano kelias, bet kai kurie žmonės dėl to mane labai kritikuoja“, - pasakojo Fabia.

REKLAMA
REKLAMA

Ne viskas buvo taip lengva kaip atrodo. Fabia žino, ką reiškia kai kieno nors sėkme pasinaudoja pramogų verslo žmonės.

„Man įgėlė tiek daug gyvačių, kad kartais tuo sunku patikėti. Išleidau daug pinigų žmonėms, teigusiems, jog yra agentai ir gali man sukurti labai didelę karjerą. Taip pat labai daug išleidau fotografams. Vienoje agentūroje, kuri skelbėsi esanti aktorių parinkimo firma, už nuotraukas sumokėjau 950 eurų. Tai buvo siaubinga, tačiau prieš nutinkant geriems dalykams visada turi nutikti kažkas blogo. Užsirašai atitinkamų asmenų pavardes į juodą knygelę ir judi į priekį“, - sakė moteris.

Šiuo metu Fabia visą dėmesį skiria savo aktorės karjerai ir darbų aplanko pildymui. Moteris nepamiršo ir bursleskos šokių. Ji treniruoja apvalių moterų trijulę „Curvelesque“, kuri žada dalyvauti 2018-iais vykstančiose „Britanijos talentų“ atrankoje.

„Nors tuo metu jis nebuvo laidos komisijos narys, Davidas Williamsas pradėjo mane sekti „Twitter“ socialiniame tinkle. Jis man labai patinka. Tikiuosi, kad jam taip pat patiks ir mano treniruojamos merginos. Jos – apvalios, skirtingų figūrų ir amžiaus moterys, pozuojančios įvairiose fotosesijose ir taip pat kaip ir aš mylinčios šokį. Jos ne kartą pasirodė įvairiuose renginiuose. Šiuo metu jų tikslas yra daug dirbti ir repetuoti būsimus pasirodymus, o kostiumai bei kiti reikalingi atributai jau laukia savo eilės“, - teigė Fabia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų