REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje pirmąkart viešinti šoklioji NBA žvaigždė Aaronas Gordonas teigė, kad jam čia patinka. 21-erių skrajūną nustebino ir Vilniaus publika.

Lietuvoje pirmąkart viešinti šoklioji NBA žvaigždė Aaronas Gordonas teigė, kad jam čia patinka. 21-erių skrajūną nustebino ir Vilniaus publika.

REKLAMA

Patarė broliui

„Man labai patinka ši minia, – žvelgdamas į sirgalius tv3.lt sakė A. Gordonas. – Smagu, kaip sirgaliai muša būgnus, kaip dirba rungtynių didžėjus. Gražu!“

Įspūdingais dėjimais NBA stebinantis A. Gordonas į Lietuvą atvyko aplankyti ir palaikyti brolio – Vilniaus „Lietuvos ryto“ puolėjo Drew Gordono.

„Broliui čia patinka. Jis visur, kur žaidžia, yra laimingas, dėkoja už suteiktą galimybę“, – tikino Aaronas.

Ketvirtadienį „Lietuvos rytas“ 92:60 sutriuškino vieną pagrindinių varžovų Lietuvos krepšinio lygoje – Panevėžio „Lietkabelį“. D. Gordonas buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas – pelnė 17 taškų, atkovojo aštuonis kamuolius ir išprovokavo tiek pat pražangų.

„Broliui sekėsi visai neblogai. Tačiau jo žaidime norėčiau matyti daugiau kantrybės ir ramybės. Jei jis taip rungtyniautų, po krepšiais jo niekas negalėtų sustabdyti“, – įsitikinęs A. Gordonas.

REKLAMA
REKLAMA

Mano, kad brolis žaidžia geroje komandoje

Aaronui – 21-eri, Drew – penkeriais metais vyresnis.

„Lietuvos ryto“ aukštaūgis ne kartą pasakojo, kad broliai, nepaisant skirtingų laiko juostų, kone visada stebi vienas kito rungtynes.

REKLAMA

„Man patinka, kaip žaidžia Lietuvos ekipos. Jos dalijasi kamuoliu, taikliai atakuoja. Galbūt norėtųsi daugiau greitų išpuolių. Tačiau Drew žaidžia geroje komandoje“, – mano Aaronas.

Jis šiuo metu atostogauja. A. Gordono atstovaujama Orlando „Magic“ kovas NBA lygoje baigė po reguliariojo sezono. Ji iškovojo 29 pergales ir patyrė 51 pralaimėjimą. „Magic“ Rytuose liko 13-a.

A. Gordonas praėjusiame sezone pelnydavo po 12,7 taško ir atkovodavo po 5,1 kamuolio.

Krepšininkas Lietuvoje planuoja viešėti savaitę.

„Planų neturiu, – atskleidė Aaronas. – Stebėsiu brolio rungtynes, šeštadienį vyksiu į mačą Kaune. Pamatysiu daugiau Lietuvos. Pirmasis įspūdis – man patinka, čia tikrai gražu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų