REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Komercinis turtas Lietuvoje plečiasi, tai įrodo ir naujausios vizualizacijos. Statomi biurų kompleksai vis didesni, vis modernesni. 

Komercinis turtas Lietuvoje plečiasi, tai įrodo ir naujausios vizualizacijos. Statomi biurų kompleksai vis didesni, vis modernesni. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nekilnojamojo turto valdymo ir plėtros bendrovių Lietuvoje „MG Valda“, plėtojanti „Vilnius Business Park“ (Ukmergės g. 362), pasidalino ten įsikursiančio naujojo „Aprangos“ grupės administracijos ir logistikos centro vizualizacijomis. Pastatą projektavo „JP architektūros“ architektai.

REKLAMA

Viso „Vilnius Business Park“ užimamas plotas siekia 8,5 hektarų. Iš jų 3,6 ha ploto užims naujasis „Aprangos“ grupės administracinis ir logistikos centras.

„Visas parkas vystomas pagal užsienyje populiarų užsakomosios partnerystės („build to suit“) modelį, kai mes pagal užsakovo poreikius suprojektuojame, finansuojame ir pastatome konkretaus verslo poreikius atitinkančias patalpas. Toks verslo modelis leis mūsų užsakovams turėti specialiai jiems pritaikytas ir įrengtas patalpas neinvestuojant į jų statybą nei savo kapitalo, nei laiko. Verslo parkas skirtas tiems, kam neužtenka erdvės standartiniame biure miesto centre ar reikalingos specifinių techninių savybių patalpos, o tai pat, kai dirbti norisi atskirame pastate su stilingai ir šiuolaikiškai apželdintu nuosavu kiemu“, - sako „MG Valdos“ generalinė direktorė Sigita Survilaitė-Mekionienė.

REKLAMA
REKLAMA

„Aprangos“ grupės būstinėje įsikurs beveik 200 darbuotojų, statybos darbai pradėti praėjusių metų pabaigoje. 15 400 kv. m. kompleksą, kurį sudarys 1-3 aukštų pastatai planuojama baigti statyti 2017 metų pabaigoje, o duris kompleksas, kaip planuojama, atvers 2018 metų pirmąjį pusmetį.

Naujasis kompleksas išsiskirs unikalia architektūra bei aukščiausiais techniniais reikalavimais, energiniu efektyvumu. Didelis dėmesys bus skirtas kraštovaizdžio architektūrai, kuri darniai susilies su komplekso išore ir vidumi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų