REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Nicole Mejia (nuotr. Instagram)

Neslėpdama celiulito, vaikystėje dėl svorio užgauliojama Nicole Mejia (28) atvirai papasakojo kaip ji pagaliau pamilo save tokią, kokia yra.

33

Neslėpdama celiulito, vaikystėje dėl svorio užgauliojama Nicole Mejia (28) atvirai papasakojo kaip ji pagaliau pamilo save tokią, kokia yra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Instagram“ socialiniame tinkle mergina pasidalino vaizdo įrašu, kuriame ji užfiksuota vaikščiojanti paplūdimyje. Po įrašu moteris rašė, kad šiuo metu jos kūno riebalų kiekis yra didžiausias per 4 metus, tačiau ji taip pat jaučiasi be galo laiminga.

REKLAMA

Asmenine trenere ir modeliu dirbanti Nicole atskleidė, kaip ji nustojo sporto pagalba keisti savo išvaizdą ir vietoje toje vis dėmesį skyrė fizinei ir psichologinei būklei.

2013-ųjų spalį pradėjusi apkūnioms moterims skirtos sporto programos „Fit&Thick“ verslą, Nicole teigė, kad vaikystėje, dėl jos apvalumų, ji buvo nuolat pravardžiuojama.

Sulaukusi 21-ių ir, po to, kai padėjo draugei savo nuotraukomis užpildyti jos darbų aplanką, pradėjusi dirbti modeliu ji pamilo fitneso treniruotes. Nuo tada Nicole bendradarbiavo kartu su žinomais menininkais ir garsių ženklų firmomis.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris, dažniausiai savo „Instagram“ paskyroje ir treniruočių metu dėmesį telkianti į apvalesnes moteris, žengė svarbų žingsnį ir pasidalino neredaguota medžiaga, kurioje ji pozuoja nuotraukoms.

Šalia vaizdo įrašo ji rašė apie tai, kaip pamilus save pasikeitė jos požiūris į sportą.

„Laikas paatvirauti. Mano kūno riebalų kiekis dar nebuvo toks aukštas, tačiau, kas juokingiausia, dar niekada nesijaučiau tokia laiminga“, - rašė ji.

Vėliau Nicole paaiškino, kaip kartą ji savo karjeros pradžioje norėjo atrodyti tinkama šiam darbui, tačiau dėl to nukentėdavo jos psichologinė būsena. Tada mergina nusprendė kaip sportuojant pakeisti savo mąstymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sportavau ne dėl to, kad pakeisčiau išvaizdą ar kūno sudėjimą. Būtent šio užsiėmimo metu atsikratydavau neigiamų emocijų ir pravalydavau mintis. Taip sugebėjau pamilti save. Sutelkdama visą dėmesį kūno estetikai, praradau pasitenkinimą, kurį man teikdavo sportas“, - tęsė Nicole.

Pakeisdama prioritetus iš išvaizdos į sveikatą, trenere dirbanti moteris sau nusistatė naujus tikslus. Tą patį padaryti ji skatina ir savo sekėjus. Nereikia užsibrėžti labai daug. Maži pasiekimai, pavyzdžiui, padaryti 30 prisitraukimų iš eilės, nubėgti 1 km nesustojus ar kiekvieną mėnesį bent 5 kartus rasti laiko sportui, gali tapti labai naudingi.

Pasak Nicole, tokie nesunkiai pasiekiami tikslai suteiks daugiau pasitikėjimo savimi ir motyvuos siekti užsibrėžtų tikslų, be to, šiems rezultatams pamatyti nereikia veidrodžio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų