REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Likęs vienas su vaiku, tėtis mamai pranešė ją šokiravusią žinią (nuotr. asm. archyvo)

Bobby‘is ir Rayena Wessonai – du puikūs tėvai, nepraleidžiantys progos vienas kitą patraukti per dantį ar pagąsdinti. Pastarasis pokštas jiems padėjo net išgarsėti.

15

Bobby‘is ir Rayena Wessonai – du puikūs tėvai, nepraleidžiantys progos vienas kitą patraukti per dantį ar pagąsdinti. Pastarasis pokštas jiems padėjo net išgarsėti.

REKLAMA

Viskas prasidėjo nuo to, kad vienas su vaiku likęs tėtis žmonai pranešė, kad buvo labai neatsakingas. Asmeninėje žinutėje jis pranešė, jog buvo neapdairus, todėl nepastebėjo, kaip vaiko rankose atsidūrė skustuvas. Vyras žmonai nusiuntė sūnaus nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas jau „apsikirpęs“.

Suprantama, kad Rayenai kilo panika. Ji bandė prisiskambinti vyrui, tačiau šis nekėlė ragelio.

„Tučtuojau pakelk telefoną. Aš nejuokauju. Kaip tu taip galėjai? Gi mūsų laukia fotosesija.. Jei nepakelsi telefono, aš paliksiu pacientus ir grįžus tave pridaušiu“, - įsiutusi rašė žmona, dirbanti sesele. Tik vyras nesiruošė atskleisti melo ir toliau gąsdino mylimąją. Netrukus ji sulaukė nuotraukos, kurioje įamžinta jau didesnė plaukų kupeta.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš negaliu kalbėti, aš bandau ištaisyti situaciją“, - tik pranešė vyras. Žmona toliau bandė susisiekti, prašė vyro pakelti ragelį.

Netrukus jis pranešė, kad šeimos pirmagimis labai liūdi išvydęs, kokią jam šukuoseną sukūrė tėtis, jis, neva, slepiasi po lova.

REKLAMA

„Jis jaučiasi labai prastai, tad, manau, kad ir man reikėtų nusiskusti visus plaukus. Atsisveikinki su mano plaukais, aš turiu ištaisyti situaciją“, - rašė vyras žmonai.

„Ne, net nebandyk skustis plaukų. Greitai man paskambink, tučtuojau. Ar tu išprotėjai“, - rašė žmona. Galiausiai vyras nusiuntė jai nuotrauką, kurioje tiek tėtis, tiek sūnus užfiksuoti visiškai pliki, o tai mamai sukėlė paniką.

Kol ji žinutėse šaukė ant savo vyro, Bobby‘is pranešė, kad tai tebuvo nuotraukų redagavimo programa sukurtas pokštas.

„Kodėl, mielasis, tu man taip padarei? Aš vos neišprotėjau“, - rašė žmona.

Šis jų susirašinėjimas ir visa istorija netrukus tapo sensacija.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų