REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“, Turino „Juventus“, „Monaco“ ir Madrido „Atletico“. Šie klubai prieš atsakomąsias UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes yra favoritai žengti į pusfinalį. Tačiau jų varžovai kapituliuoti nežada.

Madrido „Real“, Turino „Juventus“, „Monaco“ ir Madrido „Atletico“. Šie klubai prieš atsakomąsias UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes yra favoritai žengti į pusfinalį. Tačiau jų varžovai kapituliuoti nežada.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiandien ir rytoj vyksiančius mačus rody vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt ir ‚Viasat Sport Baltic“ bei TV6 kanalai.

REKLAMA

Šiandien „Real“ susitiks su „Bayern“, o „Leivester City“ – su „Atletico“. Madrido futbolininkai pirmąją dvikovą svečiuose kiek netikėtai laimėjo – 2:1. Vokietijos čempionų laukia itin sunki užduotis. Ją dar labiau apsunkins tai, jog dėl diskvalifikacijos negalės žaisti Javi Martinezas.

Tiesa, po traumos aikštėje jau pasirodys įvarčių mašina Robertas Lewandowskis, kuris nerungtyniavo Miunchene. Madrido ekipa turi rimtų nuostolių – nežais susižeidę Garethas Bale‘as, Raphaelis Varane‘as ir Pepe. „Real“ Čempionų lygoje namie nepralaimėjo paskutinių 12 dvikovų – 10 pergalių ir 2 lygiosios.

REKLAMA
REKLAMA

Abiejų komandų treneriai Zinedine‘as Zidane‘as bei Carlo Ancelotti praėjusį savaitgalį leido pailsėti pagrindiniams futbolininkams nacionalinių čempionatų rungtynėse. „Bayern“ akistatą su Leverkuzeno „Bayer“ baigė 0:0. Bavarai vis dar tvirtai pirmauja Vokietijos pirmenybėse ir 8 taškais lenkia Leipcigo klubą.

„Real“ paskutinėmis minutėmis išplėšė pergalę prieš vieną iš autsaiderių Chichono „Sporting“ 3:2. Madrido komanda surinko 3 taškais daugiau nei „Barcelona“ bei žaidė vienu maču mažiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Atletico“ pirmąsias rungtynes prieš Anglijos čempionus laimėjo 1:0. Lesterio futbolininkai po 6 pergalių iš eilės įvairiose varžybose dabar nelaimėjo 3 mačų. Tiesa, Čempionų lygoje „Leicester City“ šį sezoną savo aikštėje iškovojo visas pergales.

„Atletico“ visuose frontuose išvykose dabar nepralaimėjo 12 rungtynių iš eilės. Per paskutinius 9 mačus 7-iuose Diego Simeone‘s auklėtiniai nepraleido nė vieno įvarčio.

Rytoj „Barcelona“ kovos su „Juventus“, o „Monaco“ – su Dortmundo „Borussia“. Pirmosiose rungtynėse atitinkamai 3:0 ir 3:2 triumfavo Italijos ir Monako ekipos. Aštuntfinalyje „Barca“ sugebėjo išsigelbėti mūšyje su Paryžiaus „Saint-Germain“, nors pirmąją dvikovą pralaimėjo net 0:4.

REKLAMA

Katalonijos komanda tikisi stebuklo ir rytoj. „Juventus“ užtikrintai pirmauja Italijos čempionate – 8 taškais lenkia „Roma“ futbolininkus. „Monaco“ toliau užima pirmąją vietą Prancūzijos pirmenybėse, o „Borussia“ Vokietijos lygoje žengia tik ketvirta.

Transliacijų tvarkaraštis:

balandžio 18 d.

21.35 val. „Real“ – „Bayern“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. „Leicester City“ – „Atletico“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai), 1.35 val. „Leicester City“ – „Atletico“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

balandžio 19 d.

21.35 val. „Monaco“ – „Borussia“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. „Barcelona“ – „Juventus“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai), 1.35 val. „Barcelona“ – „Juventus“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų