REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Jurgis Didžiulis  (nuotr. TV3)

Muzikantas, dainų autorius ir lektorius Jurgis Didžiulis prieš susipažindamas su savo dabartine žmona, dainininke Erica Jennings, buvo aktyviai veikiantis donžuanas. Portalo tv3.lt laidoje „Ieškom laimės“ dainininkas papasakojo apie tai, kaip sunku jam buvo suvaldyti savo pietų amerikiečio kraują santykių su Erica pradžioje ir kokia meniška tvarka jų namuose vyrauja dabar.

17

Muzikantas, dainų autorius ir lektorius Jurgis Didžiulis prieš susipažindamas su savo dabartine žmona, dainininke Erica Jennings, buvo aktyviai veikiantis donžuanas. Portalo tv3.lt laidoje „Ieškom laimės“ dainininkas papasakojo apie tai, kaip sunku jam buvo suvaldyti savo pietų amerikiečio kraują santykių su Erica pradžioje ir kokia meniška tvarka jų namuose vyrauja dabar.

REKLAMA

„Pirmas dalykas yra, kad aš vis tiek visada flirtuoju. Aš mėgstu flirtuoti. Aš visada sakau: „oi, kaip gražiai atrodai, kokia graži suknelė“. Ir aš tai darau nuoširdžiai, nes tikiu, kad, jeigu turiu komplimentą, turiu juo ir dalintis. Kai ženijausi su Erika, sakiau, kad aš esu flirtuojantis pietų amerikietis. Ji sakė: „tu man toks ir patinki“. Tad gerai, aš toks ir esu. Bet smagu yra tai tai, kad tas flirtas po to man nevirsta kažkokia įtampa.

Manau, kad komplimentas yra kaip gėlė. Jeigu aš ją turiu, aš dalinuosi su tavimi, ir jeigu ta gėlytė dabar yra pas tave, aš ją išjudinau iš savo vidaus, ir nieko blogo neatsitiko. Aš flirtuoju netgi ir su vyrais – o, puikiai atrodai, koks tu sexy. Klausimas: ar visi sensualūs bendravimai turi vesti prie sekso? Ne, aišku, kad ne. Tu gali mirktelėti akyte – tai nieko blogo“, – linksmai pasakoja Jurgis.

REKLAMA
REKLAMA

Meilė kitiems žmonėms

Muzikantas sako, kad dalinti komplimentus – tai dalintis meile ir Jurgis nemano, kad ta meile (bendrąją, ne seksualiąją prasme) reikėtų dalintis tik su vienu žmogumi.

REKLAMA

„Tu negali turėti žmogaus, jūs vis tiek numirsite anksčiu ar vėliau. Visi numirsime. O aš supratau, kad meilė teka. Tu duodi – gauni, gauni – duodi, gerbi santykius, gerbi kitų žmonių emocijas. O jeigu pagiri kurią nors moterį, tai tiesiog taip pripažini, kad mes galime mylėti kitus žmones, ir nebūtinai seksualiai. Nebūtinai tai turi nuvesti prie to, kas skaudins kitą žmogų. Netgi tada atsiranda klausimas – jeigu aš pažiūrėjau į kitą merginą ir įskaudinau savo žmoną, tas skausmas yra ne pas mane, jis yra pas ją. Jis pas ją atsirado, nes ji savimi nepasitiki“, -pasakojo pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA

Jurgis prisipažįsta, kad jam nenueiti į kairę padėjo ir tai, kad Erica yra žinoma moteris Lietuvoje – tad tokie Jurgio nuėjimai būtų visiems žinomi.

„Buvo labai įdomu. Kai esi jaunesnis, tai vis tiek būna tokių emocinių aistros proveržių, jaučiau, kad dar noriu siautėti – tai yra natūralios emocijos. Čia panašiai, kai esi išalkęs ir matai saldumynus. Po to išmoksti susivaldyti. Be to, būdamas su Erica, aš jaučiausi suvaldytas aplinkos“, -kalbėjo jis.

Netikėta žinia

Jurgis su žmona šiuo metu kaip tik laukiasi trečiojo vaikelio. Nors ši žinia šeimai – tikrai džiugi ir pripildanti laimės, tačiau pašnekovas prisipažįsta, kad tai buvo netikėta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Juokingiausias dalykas yra tai, kad, mes jau turime du vaikus – septynių ir devynių metų berniukus. Jie jau vaikšto į mokyklą vieni, jie tvarkosi, gali kiaušinį išsikepti, jeigu reikia, jie jau yra pakankamai savarankiški. Ir mes su žmona džiaugiamės: ką, jau galime vėl gyventi! Ir tum – turime dar vieną. Tai buvo pakankamai netikėta mums. Galva sako: „kodėl, kam jums šito reikėjo“, bet emociškai viskas jaučiasi tobulai“, – pasakoja jis.

Paaugliški įgeidžiai

Apie tą tobulybę Jurgis ir mėgsta pašmaikštauti. Jis besijuokdamas sako, kad dviems menininkams reikėtų neleisti kurti šeimos.

„ Aš kartais juokauju. Sakau: reiktų uždrausti menininkams susituokti ir daugintis. Jeigu būčiau diktatorius, tai būtų pirma taisyklė. Neįsivaizduoji, koks „bardakas“ pas mus būna namuose. Visiška meninė tvarka. Tas – tą, tas – tą, vaikai neina miegoti – tegu neina. O tai kartais užknisa. Mūsų namuose yra du menininkai. O kas palaikys balansą tarp mūsų?

REKLAMA

Vaikai nepalaikys. Čia netgi juokingiausia, kad mes patys turėjome užaugti, ir aš manau, kad mes su Erica dar esame paaugliai. Mes elgiamės kaip paaugliai, mes bendraujame su paaugliais, turime paaugliškų įgeidžių. Galime sėdėti „Netflixuose“ iki keturių ryto, kad pabaigtume žiūrėti serialą žiūrė, o po to užsisakyti picą į namus. Mes nesuaugome. Aš manau, kad senatvė yra čia (galvoje – red.). Visų pirma mes čia pasenstame“, – sakė jis.

Laimė

O ar Jurgis yra laimingas? Jis sako, kad labai.

„Manau, kad vis tiek laimė nėra momentas ar procesas, jis yra kelias. Turėti galimybę sekti kelią, kad tu kiekvieną dieną darai kažką ir nuo to jautiesi geriau, kad yra sunkumai, yra išgyvenimai, yra išbandymai – tai tik puošia gyvenimą. Turi būti ta įtampa.

REKLAMA

Yra žmonės, kurie mano – o, aš dabar palankysiu kursus, perskaitysiu knygą ir viskas išsispręs – jie ieško panacėjos. Aš manau, kad jie nesupranta, apie ką yra gyvenimo esmė. Gyvenimo esmė yra kaip žaidimas – vėl aš grįžtu prie to paties. Tu turi vieną išbandymą, kitą išbandymą, dar kitą išbandymą. Man džiaugsmas yra kiekvieną dieną prieiti prie gyvenimo konsolės, ir sakyti: aš esu pasiruošęs“, – užbaigia Jurgis.

Šią ir kitas „Ieškom laimės“ laidas žiūrėkite tv3play.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų