REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Muzikinio projekto „Aš – superhitas“ pusfinalis (nuotr. Eimanto Genio)

Realybės šou „Aš – superhitas“ finalininkai ruošia paskutinius pasirodymus projekte. Per kelis mėnesius atlikėjai užsitarnavo daugybę simpatijų ir išmoko naudingų muzikinių pamokų. Tačiau tik trys iš jų – Dovilė, Valda ir Silvestras – užims finalo karštąsias kėdes.

22

Realybės šou „Aš – superhitas“ finalininkai ruošia paskutinius pasirodymus projekte. Per kelis mėnesius atlikėjai užsitarnavo daugybę simpatijų ir išmoko naudingų muzikinių pamokų. Tačiau tik trys iš jų – Dovilė, Valda ir Silvestras – užims finalo karštąsias kėdes.

REKLAMA

Viską 24 valandas per parą stebėję žiūrovai neabejotinai prisimena visus nutikimus, pykčius ir simpatijas, kurios gimė projekte. Kviečiame prisiminti svarbiausius jų.  

Aršiausias konfliktas

Ne paslaptis, kad kartu gyventi vienoje patalpoje nepažįstamiems žmonėms – tikras iššūkis. Nors viskas prasidėjo ramiai, tačiau konfliktų neišvengta. Sunkiausiai su dalyviais sutarti sekėsi skaistuole pramintai Dovilei. Nors lengvų kivirčų būta kone su visais dalyviais, tačiau vienas jų įsiminė visai Lietuvai, o ypač – iš projekto pasitraukusiam Kasparui.

Viskas prasidėjo nuo to, kad mergina mojavo peiliu prie pat operos solisto. Vaikinas teigia buvęs išsigandęs, nes skaistuole projekte praminta mergina galėjo pasielgti nenuspėjamai. Po incidento dalyviai aptarė merginos veiksmus ir nusprendė, kad visko taip palikti negalima. Tai išprovokavo Kasparo agresiją. Išskirtiniu balsu pasižymintis vaikinas kelias valandas necenzūriniais žodžiais lydėjo Dovilę. Viskas baigėsi merginos ašaromis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, abu suprato, kad vis tiek teks gyventi po vienu stogu, todėl būtų gerai susitaikyti. Kasparas atsiprašydamas merginos padovanojo jai gėlių puokštę. Tiesa, feisbuko interviu metu Dovilė prisipažino, kad atleido kolegai, tačiau tikrai nepamiršo.

REKLAMA

Šis incidentas lėmė, kad visi dalyviai pasidalijo į skirtingas barikadų puses. Kasparą labai palaiko Kotryna ir Elvina. Pastaroji mano, kad Kasparui nederėjo taip ilgai koneveikti Dovilės, tačiau ji pati neva išprovokavo tokį vaikino elgesį.

 

Dar vienas aršus konfliktas kilo tarp Nerijaus ir Elvinos. Tai lėmė, kad pora pasuko skirtingais keliais ir romantiškų jausmų nebepuoselėjo.

Saldžios porelės

Realybės šou dalyvių galvose sukosi ne tik muzika, bet ir romantiški jausmai. Vienoje vietoje gyvenantys vaikinai ir merginos rodė vieni kitiems dėmesį bei net kėlė vestuves.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji kalbas paskatino Dovilė ir Nerijus, mat vaikinas dažnai rodė dėmesį saldžiu balsu giedančiai Dovilei. Tiesa, jiedu pora netapo. Nerijaus simpatijas pelnė Elvina. Visgi, pora išsiskyrė dar ne nepasibaigus projektui.

Į projektą „Aš – superhitas“ Kotryna atvyko turėdama vaikiną ir dievagojosi, kad tikrai šou simpatijų neieško. Tačiau pats likimas lėmė, kad anksčiau universitete matytas Kasparas apvertė garbanės gyvenimą aukštyn kojom. Jiedu, nors iš pradžių ir nedrąsiai, tačiau galiausiai ėmė jausmų nebeslėpti ir atvirai demonstravo savo simpatiją vienas kitam.

Kalbas paskatino ir Valda, kuri iš pradžių prisipažino simpatizuojanti Nerijui, tačiau vėliau šiuos žodžius paneigė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujokas Lukas taip pat neliko vienišas. Vos pravėręs projekto duris vaikinas pastebėjo Dovilės rodomą dėmesį. Tarp jų įvyko keli romantiški momentai, tačiau projekto pabaigoje abu griežtai buvo pakeitę savo nuomonę.

 

Dalyviai – išdaigų meistrai

Nors repeticijoms ir muzikai dalyviai skirdavo daugiausiai dėmesio, tačiau naktys retai buvo skirtos miegui. Dalyviai linksminosi vieni kitiems rengdami jų vadinamas „zbitkas“.

Ryškiausia jų buvo Aistės krikštynos, kai merginai teko gerti ne patį skaniausią kokteilį bei pajusti, kas yra miltai ir vanduo ant kūno.

Paslaptys – dienos šviesoje

Dovilė – turbūt ryškiausia projekto dalyvė. Nuo pat pirmų dienų merginai buvo prilipdyta „skaistuolės“ etiketė, mat mergina prisipažino niekada neturėjusi jokių santykių su vaikinais. Nors dalyviai iš pradžių buvo nelinkę tuo patikėti ir traukė bet kokią informaciją iš paslaptingosios merginos, tačiau ji liko tvirta, o kitos istorijos išblukino šią etiketę.

REKLAMA

Daugybę kalbų susilaukė ir merginos mokslai Danijoje. Visiems labai rūpėjo, iš kur Dovilė traukė pinigų mokslams bei kelionėms po įvairiausias šalis. Nedaugžodžiaudama mergina prisipažino dirbusi barmene, nors ir tai dalyviams pasirodė sunkiai patikima.

Kone labiausiai dalyvius pribloškęs posūkis – rasta Dovilės anketa populiariame Aarono Perezo pažinčių portale. Tai paskatino dalyvių kalbas apie vadinamąjį „eskortą“, nors Dovilė šias kalbas griežtai neigė.

Taip pat vaikinų dėmesį traukė Dovilės krūtinė. Daugelį savaičių traukdami bet kokią informaciją, dalyviai sulaukė merginos prisipažinimo, kad jai krūtinę visai neseniai patobulino plastikos chirurgai.

REKLAMA

Sąmokslų sūkurys

Vis dar didžiausia projekto intriga yra slaptas dalyvių sąmokslas, kurį dauguma vis dar linkę neigti. Slaptame susitarime dalyvavo Nerijus, Elvina, Kasparas, Kotryna ir Valda. Sąmokslininkai susitarė, jog pliusų ir minusų vakare savo minusus sudės lietuviškuoju Justinu Bieberiu vadinamam ir vos prieš dvi savaites projekte apsigyvenusiam Lukui, o savaitės lydere tapusi Elvina į išlikimo kovą pasiųs skaistuolę Dovilę.

„Buvom džiakuzi. Tiksliau buvo Nerijus su Elvina, aš prisėdau prie jų ir ten vyko pokalbis, kad jau Nerijus pavargo nuo Dovilės. Tada kažkas pasakė, kad būtų variantas jei Lukas sėdėtų su Dovilė kartu ir kažkuris iškristų. Pakvietė Kasparą su Kotryna ir sako: „Mes galvojame, kad sėdėtų Dovilė su Luku. Reikia sudėti minusus Lukui, o po to jau Dovilę pasodintų kažkas iš mūsų.“ Aš nežinau, kas tai yra. Ar tai diskusija, ar sąmokslas?“, - po visko sakė Valda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau visa tai žlugo, o Lukas projekte dar sėkmingai dainavo net kelias savaites.

Istorijų – visam gyvenimui

Jau šeštadienį visa Lietuva sužinos, kas taps žvaigžde ir nuskins laurus „Aš – superhitas“ finale. Nors visi dalyviai jaudinasi, tačiau Dovilė įsitikinusi, kad jai lygių projekte nėra ir būtent ji turėtų nugalėti.

Tačiau visi atlikėjai teigia, kad realybės šou jiems atnešė ne tik vokalo, bet ir gyvenimiškų pamokų, kurios išliks visam gyvenimui. O kas taps laimėtoju nuspręs tik žiūrovai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų