REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
82
Penktasis „Lietuvos talentų“ pusfinalis (nuotr. Eimanto Genio)

Jau šį sekmadienį žiūrovai suplūs prie ekranų, kur eterį užkariaus didžiojo TV3 projekto „Lietuvos talentai“ finalas. Dėl stipriausio talento ir įspūdingos pinigų sumos į kovą stos nes 10 dalyvių.

82

Jau šį sekmadienį žiūrovai suplūs prie ekranų, kur eterį užkariaus didžiojo TV3 projekto „Lietuvos talentai“ finalas. Dėl stipriausio talento ir įspūdingos pinigų sumos į kovą stos nes 10 dalyvių.

REKLAMA

Per beveik tris mėnesius trukusį projektą žiūrovai ir teisėjai įsitikino, kad talentingų žmonių Lietuvoje netrūksta. Teisėjai pastebėjo, kad šįmet, labiau nei kada nors, jėgas „Lietuvos talentuose“ siekė išbandyti šokėjai.

Dainininkei Milėjai Stankevičiūtei dar tik 11 metų, tačiau auksinio balso savininkė sako, jog pirmiau pradėjo dainuoti, o tik po to kalbėti. Nuo pat pirmojo pasirodymo projekte atlikėja pelnė teisėjų simpatijas. Naglis Šulija neslėpė savo palaikymo ir susižavėjimo vienuolikmete. Taip pat daug kas mano, kad didžiulis talentas kone užprogramuotas Milėjos šeimoje, mat jos brolis Mikas jau skynė pergalę „Lietuvos talentuose“.

Kauniečiai „V-team. Megusta“ – šokėjai, trokštantys sužavėti visą publiką savo gatvės šokių judesiais. Komandos lyderis Valdas mano, kad šiais laikais šokių muzika nustebinti yra sunku, o ir teisėjai į visus talentą demonstruojančius šokėjus viso sezono metu žiūrėjo labai reikliai. Tačiau ši komanda pavergė ir griežtus teisėjus, ir žiūrovus.

REKLAMA
REKLAMA

Žongliravimo asas Kasparas Bujanauskas atrankų metu pelnė „auksinį mygtuką“. Projekto dalyvis dar atrankos metu pasiglemžė ne tik komisijos narių, bet ir žiūrovų simpatijas. Socialinėje erdvėje pažiro komentarai, kad jis vertas net pergalės. Ne paslaptis, kad žonglieriams pavergti teisėjų širdis būna sudėtinga, tačiau Kasparas neabejotinai sugebėjo tai padaryti.

REKLAMA

Violeta DaQueen & Auggi – šokėjų pora, kuri „Lietuvos talentų“ scenoje parodė ne tik talentą, bet ir pažėrė įdomių faktų apie savo porą. Visų pirma šokėjai prisipažino norintys laimėti projektą ir gauti milžinišką sumą pinigų ne šiaip sau. Juos išleistų judviejų vestuvėms. Negana to, po pirmojo pasirodymo Violeta spėjo prasitarti, kad Auggi mama pirmą kartą matė šokantį savo sūnų. Šokėjų pora teisėjus pavergė tobulais judesiais ir savo nuoširdumu, todėl neabejotinai atkeliavo į superfinalą.

Jauniausia „Lietuvos talentų“ dalyvė – vos devynerių būgnininkė Fausta Šukytė. Mergaitė šiuo muzikos instrumentu groja vos nuo ketverių metų. Kauno rajone, Noreikiškių kaime gyvenančiai Faustai būgnus padovanojo Kalėdų senelis, mat ji apie juos seniai svajojo. Iš prigimties rami mergaitė, vos paėmusi į rankas būgnų lazdeles, virsta pašėlusia scenos užkariautoja. Finalininkę palaiko ne tik žiūrovai, tačiau ir klasės draugai. Gali būti, kad devynerių būgnininkė jau sekmadienį parodys, kad svarbiausia – sunkus darbas ir meilė tam, ką darai.

REKLAMA
REKLAMA

Ant „Lietuvos talentų“ scenos kaskart surengiantys tikrą roko fiestą – grupė „Black Biceps“. Tai pirmieji dalyviai, pelnę šio sezono naujovę – „auksinį mygtuką“ ir tiesų skrydį į pusfinalio kovas. Savo jėgas ne pirmą kartą šiame projekte bandantys muzikantai šįkart susilaukė didžiulio dėmesio.

Praėjusiais metais „Lietuvos talentų“ antrosios vietos laimėtojas sugrįžo ir šiam sezonui. Iliuzionistas Anton Lavrentjev nusiteikęs ryžtingai. Po pasirodymo finalo atrankoje Dalia Ibelhauptaitė iliuzionistui patarė tylias pauzes keisti kitais triukais, nes žiūrovui darosi nuobodu. Tačiau nepaisant to, A. Lavrentjev pelnė teisėjų ir auditorijos simpatijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šokių kolektyvo „Aušrinė“ merginos sako, kad jų tikslas „Lietuvos talentų“ scenoje prakalbinti šokiu. Tiesa, merginos čia ne pirmą kartą. Prieš trejus metus šokėjos taip pat buvo pasiekusios superfinalą. Šįkart merginos išgirdo Dalios Ibelhauptaitės kritiką. Režisierei merginų pasirodymo perprasti nepavyko. O štai Naglis Šulija merginas vadino „Antikine Graikija“. Kaip šokėjoms seksis šįkart – sužinosime jau sekmadienį.

Šokių grupė „Diamonds Show“ turėjo stipriai pasistengti dėl bilieto į superfinalą. Pirmosios atrankos metu aktorė Ilona Balsytė skeptiškai žiūrėjo į merginų pasirodymą. Visgi merginomis-gyvatėmis dėl savo lankstumo pramintos gimnastės pademonstravo, kad ne veltui pateko į projekto pusfinalį. Po jų pasirodymo Samas sakė pamatęs pasaulinio lygio šou.

REKLAMA

Emilis Korickij įvardijamas kaip vienas iš „Lietuvos talentų“ lyderių. Po pasirodymo publika ir teisėjai plojo vaikinui atsistoję. Su genų mutacija gimęs Emilis Korickij dainuoja jau septynerius metus. Ir ne šiaip dainuoja, o dainuoja taip, kad publika, jo klausydamasi, nuo pirmųjų natų ploja atsistojusi, kaip ir atsitiko per „Lietuvos talentus“. Dalia Ibelhauptaitė šį muzikantą įsiminė jau nuo pirmųjų vaikino užplėštų natų. Režisierė nedvejodama atidavė vaikinui savo „auksinį mygtuką“.

Ne tik šou dalyviai, bet ir komisijos nariai bei projekto vedėjai šįmet nustebino žiūrovus. Surinkta ypač profesionali komanda. Teisėjų kėdės atiteko Daliai Ibelhauptaitei, Ilonai Balsytei, Nagliui Šulijai ir Sauliui Urbonavičiui-Samui. Komisijos moterys projektui įsibėgėjus priblokšdavo vis naujais kostiumais, kurie žiūrovus sudomindavo ne mažiau nei dalyvių pasirodymai.

REKLAMA

 

Jau šį sekmadienį paaiškės, kuris iš dešimties dalyvių verčiausias būti pripažintas „Lietuvos talentu“. Neabejotinai, to laukia žiūrovai, teisėjai ir patys dalyviai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų