REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Smagi pirmoji dienos pusė: jūsų nuotaika puiki, atsiras galimybių ištaisyti seną klaidą, susitaikyti su draugu ar mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite aiškintis santykių, kol dešimt kartų nepatikrinsite, ar esate teisūs. Neblogas laikas dalykiniams susitikimams, aktyviai veiklai.

REKLAMA

Dvyniai Ieškokite kompromiso, derėkitės, mokėkite laiku nusileisti ir pasiūlyti ar sutikti. Orientuokitės į kitų interesus, jei norite, kad ši diena būti naudinga. Pirmąją dienos dalį nebloga proga taikiai pasišnekėti su partneriu dėl jus jaudinančio reikalo.

Vėžys Iki pietų ramybės (ar bent geros nuotaikos) stigs. Vėliau sėkmingas metas, kai verta susitikti su įtakingais asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų pripažinimas, veiklos plėtojimas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Palanki diena: jūsų galimybės plėsis. Priimkite gautus pasiūlymus, tiesa, venkite įsipareigoti, jūsų ketinimai, kaip ir aplinkybės, dar keisis, ir ne viskas ateityje jums bus svarbu, kas dabar atrodo reikšminga.

Mergelė Darbų krūvis nemenkas, bet jūs puikiai jį įveiksite. Geriau nesiimti darbo, reikalingo kantrybės, kruopštumo, – stigs atidos.

Svarstyklės Iki pietų išskirtinis metas: suvoksite, kas jums svarbiausia, kur klydote, kas buvo vien iliuzijos, suprasite, ką keisti, kad ateityje išvengtumėte panašių klaidų. Šios dienos susitikimai, priimti sprendimai ilgam nulems profesinę sėkmę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Iki pietų sąlygiškai pasyvus metas: nieko nauja ir rimta nesiimkite. Tiesa, jums seksis, atsiras norinčių ir galinčių padėti. Po pietų prasidės jėgos metas: nepraleiskite puikios progos sutvarkyti skubų ar uždelstą reikalą.

Šaulys Dabar esate energingi, sumanūs, veiklūs – aplinkiniams paliekate malonų įspūdį ir nejučiomis veikiate jų nuomonę, pasirinkimą. Šiuo metu nuo jūsų nemažai kas priklauso, tad bus taip, kaip panorėsite.

Ožiaragis Tiems, kurie susikaupę, kurie įpratę viską tikrinti, kontroliuoti, diena bus puiki. Atsipalaidavusių ir lengvatikių laukia nesmagumai: pasisaugokite sukčių, skundikų, intrigantų, vagių. Didesnė apsinuodijimo tikimybė. Venkite svaigalų, stiprių raminamųjų vaistų.

REKLAMA

Vandenis Mėginkite susitikti su žmonėmis, kurių ilgai nepavyko pagauti, – pasikalbėkite be užuolankų tais klausimais, nuo kurių jie mėgina išsisukti.

Žuvys Iki pietų tinka tvarkyti namų, šeimos reikalus. Popiet prasidės iš tiesų sėkmingas laikas, kai galėsite imtis ko tik panorėję.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų