REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Seržas Gandžumianas pristatė kolekciją, skirtą miesto herojui (nuotr. Organizatorių)

Savaitgalį vilniečiai turėjo galimybę sudalyvayti vyriško stiliaus ir grožio renginyje, skirtame dinamiškam miestiečiui.

28

Savaitgalį vilniečiai turėjo galimybę sudalyvayti vyriško stiliaus ir grožio renginyje, skirtame dinamiškam miestiečiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Wahl professional" pristatė šukuosenų šou, kurį vedė žinomas salono „Barzdaskučiai" meistras John Alexander Serna. Tarptautinės grožio parodos „Pelenė" metu vykusiame renginyje meistras demonstravo naujausias tendencijas atspindinčius plaukų ir barzdų kirpimus. Į meistro kėdę sėdo didžėjus Sezzy, Klaipėdos muzikinio teatro vadovas Jonas Sakalauskas, modelis Rafal Narkevič, Baltijos kamerinio operos teatro direktorius Darius Vizbaras bei veiklūs vyrai: Dominykas Šaudys ir Žygimantas Runavičius. Beje, D. Vizbarui, išsiskiriančiam įmantrios formos ūsais, buvo patikėta ir vesti šį stilingą renginį.

REKLAMA

Stipriosios lyties atstovams buvo ne tik kuriamos šukuosenos, bet jie demonstravo ir prekinio ženklo „kaip tu by Serge Gandzumian" naujausios kolekcijos fragmentą, skambant DJ Mikas leidžiamai muzikai. Įdomu tai, kad urbanistinės stilistikos kolekciją demonstravo ir pats dizaineris Seržas Gandžumianas, prieš tai, kaip šukuosenų šou modelis, sėdęs į meistro J.A. Serna kėdę. Pasak dizainerio D.Gandžumiano, ši drabužių kolekcija, įkvėpta begalinio noro ugdyti vartojimo kultūrą ir kelti ją į aukštesnį lygį. Tai laisvalaikio drabužių kolekcija, skirta išprususiam vartotojui, turinčiam išpuoselėtą, išlavintą skonį.

REKLAMA
REKLAMA

„Savo kūrybą dedikuoju veikliam, dinamiškam, veržliam miestiečiui. Tiesiog miesto herojui", - po kolekcijos pristatymo sakė S. Gandžumianas.

Pasak plaukų ir barzdų meistro J.A. Serna, šiuo metu populiariausias vadinamasis gatvės barzdos" stilius. „Vilnius kasdien vis labiau tampa panašus į Vakarų Europos didmiestį, tad urbanistinė gatvės mada - itin aktuali", - sakė J.A. Serna, prieš keletą metų į Lietuvą atvykęs iš Kolumbijos.

Palaikyti savo mylimųjų, demonstravusių mados kolekciją bei sėdusių į plaukų meistro kėdę, atvyko J. Sakalausko žmona, operos solistė Agnė Sabulytė bei didžėjaus Sezzy sužadėtinė, drabužių dizainerė Paula Poderytė.

Stende buvo galima sutikti visuomet stilingą atlikėją Audrių Janonį, tarptautinės klasės plaukų meistrą Jurijų Levčenkovą bei Seimo nario V. Rinkevičiaus patarėją Luką Vosylių, kuris ryžosi išvaizdos pokyčiams ir pirmasis sėdo į meistro J.A. Serna kėdę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų